Kızlar bugün masaj yaparken elime geldi hafif cekirdeklenmis gibi ne yapmalıyım 🤷♀️🤷♀️
Bebeğimin göğsü cekirdeklenmis bakar mısınız
Bilen yok mu
Cekirdeklenmis gibi derken
- Düzenlendi
boygirlmom hafif sert bisey geliyor elime meme ucunda
Canım her banyosunda vucudunu yağlayıp masaj yap çok baskı uygulama hafifce yeni doğan sanırım bebeğin ve yeni doğanda oluyor normal
Minigim38 yenidoğan bebeklerds süt birikmesi oluyormuş annem her banyodan sonra masaj yap diye tembih etmişti ben hep yapıyorum
hulyaakgn34- 3 aylik yeni 1 2 gündür var
Asla masaj yapilmamasi lazim internetten bakin lütfen daha kötü sonuçlar olabilir
berceste5155 3 ayligiz aslında bugüne kadar yoktu 1 2 gündür var
Minigim38 memeucuna masaj yapılmaz. Enfeksiyona falan sebep olur
Flyderndkk evet öyleymiş şimdi internette gördüm 3 aylik olduk nasıl geçer bilemedim
Umrangunes evet şimdi gördüm
Minigim38 en iyisi doktora götür
Minigim38 hiç müdahale etmeyin kendiliğinden geçiyor doktor kontrolüne götürdüğünüzde sorun
Ay valla korkar oldum artık bilmediğimiz ne çok şey var. İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Geçmiş olsun bacım aynı zamanda da sağolasın hemen bi araştırayım bende
Asyabuse annem süt dolmuş masaj yap dagılır bebeklerde olur demisti internette de masaj yapmayın diyor napacagim şaşırdım wallahi
Minigim38 ben de masaj iyi geliyo diye biliyodum annem oyle demisti ama yapilmaz demisler hep🤷🏼♀️
Minigim38 canım hiç dokunma benim bebeğimde 3 ay 18 günlük onda da vardı hiç dokunmadim 1 haftada geçti kendiliğinden
boygirlmom evett ya dokunmuyorum geçmezse gideyim sağlık ocağına
Mavidunyamm tamm canım bende dokunmuyorum normalmiş sanırım