MerveeMerve Selsi1 sarkuteriiiii salam sosis, zararli beslenme fast food, noodle hepsini hepsini cok ozluyorum :(
dilay_06 MerveeMerve salam ve sosisi ayda 1 denecek kadar az sıklıkta pişirerek tüketiyorum deneyebilirsiniz
Babykalamar CaglaCA kabuklu deniz urunleri oldugu icin karides cok onerilmiyor deniz urunleri sakatati olarak gectiginden tuketmeyi goze alamadim ikisinide :)
AdinsMom Selsi1 kokoreç midye yüzüstü yatmayı geçtim normal yatabilmek istiyorum eski vücudumu özledim korkmadan hareket edip koşmayı iş yapmayı özledim valla özlenmedik bişey kalmadı 😂
mervebsrnn Selsi1 eski kıyafetlerimi giymeyi süslenip püslenip aynanın karşısına geçmeyi özledim şimdi ne giysem yakışmıyor kilodan dolayı 😕
Tdemirol İstediğim pozisyonda yatmak, esimle hoplamali ziplamali ugrasmak, kot pantolon-crop giymek, yavaş hareket etmek zorunda olmamak..
arirangg bettyx Ben de aynı canım iştahlı olmayı özledim. Bir de yemekleri yemeden önce kokusunu içime çekerdim. Şimdi tam tersi 😀
Oznurdediler monagra abartılmamadığı ve hergün olmadığı sürece birşey olmaz yahu e tabi iyi değil hiç olmasa daha iyi olur ama okadar da zarar da olmaz 🌸