OzgeSrc gaz için de yürümek lazım bide imkan olursa sıcak yada ılık duş alın duşta da masaj yapın göğsünüze bide pet şişenin içine sıcak su koyup koltuk altından göğsüne doğru yoğur merdaneyle hamur yoğurur gibi ve masaj yap, göğüslerine mümkünse süt için strese girmeyin benim 4 gün sonra geldi sağarak duşla şişeyle yoğurarak derken bide bolca rezene çayı demleyin ve sıcak çorba tüketin hatta kayısı suyu kolay tuvalete çıkmayı sağlıyor ama ameliyattan sonra aşırı sıvı almayın tuvalet meselesi sıkıntı olabilir tavsiye olarak mutlaka bi kaç paket burçak yulaflı bisküvi alın sindirimi kolay ekmek yiyemediğiniz için tok kalmaya yardımcı oluyor gazınız çıkmazsa direnmeyin lavman yaptırın çünkü ben gazım geldiği halde çıkmadığı için bekledim karnım şişti dikişler acıdı ve sanırım gelsin diye ilk büyük abdestle beraber bi tık ıkınırken makatımı yırttım hala daha geçmedi korka korka yapıyorum büyük abdestimi. Bestlak damla ve bu anne çaylarını bide ebebekten emzirme maltını öneririm gazınız çıkarken zorlamasın diye kimyon çayı yapabilrsiniz gaz yapacak yiyeceklerden de uzak durun eve geçince de sırtınıza ve ayaklarınızın altına sıcak su torbası koyun gaz için yardımcı olur