ArvenMom Lasvinia sonuç senin doktoruna gidiyo canım e nabıza düşsede gördüklerinle doktorun gördükleri farklı gidip grafiği doktorundan alman lazım
Babykalamar Lasvinia doktorunuzu 10’gun sonra aramaniz gerekiyodu once doktora dusuyor o bakinca sizin sisteminize dusuruyor. Buyuk ihtimal doktorunuzda unutmustur
Haticee04 Lasvinia Merhaba 2 li test sonucu e nabıza düşmüyor diye biliyorum hastaneden almıştım bende sonucu doktor vermişti
Eylb_ Lasvinia ben normal kab sonucu vs için yazmıştım bir önceki cevabı eğer ikili test ise düşse bile e nabızdan siz bakamazsınız onu doktorunuzun yorumlaması gerekiyor
Eylb_ Lasvinia tabi görür evet sonuçlarınız çıkmışsa. Sağlık ocağı ya da hastanenin size verdikleri bandrolün numarasını yazarsanız bi kenara kendi sistemlerinden de bakabilirsiniz.
Annesininbali_05 Haticee04 ben e nabizda baktım orda ikili tarama testi yazıyordu çıktığını ordan anladım doktora randevu aldım çıkmıştı sonucum 2 hafta sonra çıktı bende sonuç
Annesininbali_05 Lasvinia evet devlette yaptırdım cinsiyeti de 20. Haftada söylerim dedi o zamana kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum ☺️😁