Cemile4556 Mrba kizlar sizlere bir şey soracağım, Afedersiniz az önce çok kötü kustum kendimi çok zorladım 23 +3 haftalık hamileyim acaba bebeğe bir zararı olur mu olmaz mı dedim bir sorayım sizlere 🥰🙏😇
Senemsu Cemile4556 canım ben ağlayarak doktora gidiyodum çok kusuyorum diye ama doktor hep kusmanın bebeğe zararı olduğunu hiç görmedim bunu düşünme der🌺
Mutluemos Ben kustuktan sonra da ağlıyorum yada bazen o kadar çok kusuyorum ki ağzımdan burnumdan kan geliyor kustuktan sonra 1 bardak ılık su içiyorum mutlaka biraz da uzanıyorum bakalım hayırlısı artık ☺️🧸
feyzatanis34 Benim ablamda çok kusan bi hamilelik geçirdi bebeğe zararı ilk defa senden duydum. Bence olmaz. Benmde ilk haftalarım kusarken boğulacağım sanıyorum gözümden burnumdan her yermden bişe geliyor😢
Cemile4556 feyzatanis34 tşk ederim cnm 🥰 ben normalde bu şekil böyle olmamıştım o yüzden dedim sorayım saolsin 😇
Mutluemos feyzatanis34 ay benim de benim de en son prilam Dr kullandım ohhh misss 🤪😂 genclestim resmen bu kadar mı fark eder 😂😂😂 eger çok fazla kusma sorununuz varsa doktorunuzdan isteyin ☺️