Selinzer tamamen ters psikolojiye girmiş eşin, öfke kontrolü olmayan birini düzeltmek zor canım, ancak psikologla olabilecek birşey, bunu da dile getirsen onun içinde ayrı azar yersin tabi,benim eşimde haftanın 6 günü gece 11 E kadar çalışıyo avm olduğu için ancak çıkıyorlar,yoğunluktan bazı günler tüm gün beni bile arayamıyo, o yorgunlukla gelip bide bana yemek yapıyo, ben yerken daha meyvemi hazırlıyor,ilaçlarımı hazırlıyo, saat oluyo 1 felan ancak kendine zaman ayırıp duşun alıyo bazen alamıyo bile yorgunluktan,sabah çok zor uyanıyo işe,kahvaltı yapıyo,iş kıyafetlerini kendi ütülüyo,Çamaşır topluyo, seriyor,evi zaten hep kendi süpürür siliyor işten geldikten sonra,onunda annesi vefat etti, bazen bunları yaparken diyo annem olsa şimdi gelir yardım ederdi bize diyo canımdan can gidiyo bu haline,şimdi bende bunları niye anlattım çünkü bende tam tersi buna üzülüyorum, bazen o bunları yaparken ağlıyorum istemsizce onu böyle görmek çok zoruma gidiyo,kendimi de işe yaramaz hissediyorum.Hem işte çalışıyo, hem evde çalışıyo üstüne birde hamilelik hormonlarından dolayı ben üstüne gidiyorum,sonra bütün gün niye böyle yaptım diye ağlıyorum, perişan oldu adam artık