yldzkbra46 Kubrabsyg45 Aminnn canım inşallah sende sağlıkla vakit gelince kucağına alırsın yavrunu. Bugünler artık sabırsızlaştırıyor insanı bir an önce doğsa diyorsun 🥰🙏🏻
Betulhdvrd Kubrabsyg45 mide ağrısıyla geldim nstde sancım çıktı açıklık kontrolü yapıldı ve 3 cm açılma var dediler yatışım yapılacak nolur dua edin
ms_annisko Betulhdvrd Allah yardımcınız olsun kaç haftalıksınız? Sancıları mide ağrısı mı sandınız, benim de son zamanlarda çok şiddetli midem ağrıyor, doğum sancısı anlaşılır deniliyor diye sancı olarak düşünmedim hiç, o yüzden soruyorum da :(
Kubrabsyg45 Betulhdvrd ya çok geçmiş olsun dün erken gelecek hissediyorum dediniz.. inşallah sorunsuz bekler. Aceleci bir bebek belliii
Betulhdvrd ms_annisko benim tam safra kesesinin olduğu yerde vardı ağrı sırtıma vuruyordu kaburgamin altiydi resmen ilk açıklık yoktu bu ağrılar için serum verildi ama geçmedi ikinci kez nstye girdim 100leri buldu sancım ve açılma yapmış 3 cm. Yatışım yapıldı sancıyi kesmek için serum iğne hap veriyorlar
Kubrabsyg45 Yaseminturan_ ay masallah sanırım sizin erken doğum riski vs vardı buna rağmen iyi gelmişsiniz bugünlere
Ozbyt Kubrabsyg45 50 🥹 ben çoook önce bitirdim çantayı ara ara eksikler çıkıyor yine ne yazık ki açıp açıp koyuyorum aklıma geldikçe. Sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Kubrabsyg45 Ozbyt en güzeli ilk gebelik mi ? Heyecanla bende hemen hazırlamak istiyorum ama herkes bi dur diyor bakalım nolucak
ms_annisko Duygu_0147 aa 🤭 Allah hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. İnşaallah benim kızım olacak sizinkinin cinsiyeti ne 🤭
Yaseminturan_ Kubrabsyg45 Evet 28+5 de yatmıstık hastaneye 10 gün kaldık ara ara 1,2 gece daha kaldım ama dün geceden beri inanılmaz sancım var yine düzelmezse gidicem dua edin bana 🥹
Ozbyt Kubrabsyg45 evet ilk 🙏🏻 yakın cevremde erken doğum yapanlar vardı o psikolojiuyle hemen yaptım bende
Kubrabsyg45 Yaseminturan_ dikkat et gene şükür bugünlere gelmişsin canım. İnşallah sorunsuz sağ salim alırsın kucağına 🤲🎈