Cansufurkan Ay kızlar reglim bitti şükür bugün öğlen 2 de rahim filmim var aneztesizili çok korkuyorm şu an bile çok heyecanlıyım hiç uyuyamadım ne olur şu mübarek günün hürmetine bna dua edin hemn kolayca bitsin ve tertemiz çıksın sonuçlarım🥲
Sinem0135 Cansufurkan aminnn kuzum inşallah herşey gönlüne göre olur . Bu mübarek günde Rabbim bize bizim gibi çocuk isteyen annelere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyler inşallah 🤲🏻❤️
ozley Cansufurkan inşallah kolayca biter ve tertemiz çıkar sonuçların 🤗 Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Dalklncebru Cansufurkan cnm tedirgin olunacak ve korkulacak bir durum yok bende girmiştim hatta tüplerin kapalı diye bir sene çocuğum olmadı rahim filmine girdim bir ay sonra hamile olduğumu ogrendim tüplerim acildi o sayede. Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden ne geçiyorsa raabim kabul buyursun inşallah.🙏
Cansufurkan Sinem0135 insllah canım benim bugün mübarek gün herkese bol bol dua ediyorum çok teşekkür ederim ♥️
Cansufurkan ozley inşallah kuzum mutkala nasp olursa akşam buraya yazicam insllah güzel geçer her şeyden korkar oldm
Cansufurkan Dalklncebru ınsllah kuzum insllah Allah bnada nasp eder anesteziden korkuyorum o uyuma anı bni geriyor yoksa işlemden korkmuyorum ilk kez böyle bir şey yaşayacağım bakalım nasl olcak
Dalklncebru Cansufurkan emin ol korkulacak birşey değil bende çok korkuyordum ama onlar için herşeye değer 🙏 rabbim sağlıklı sihatli bir bebiş nasip etsin inşallah hayırlısıyla dualarım seninle
Binnur-cam Cansufurkan yaa anestezili olcaksın bide korkma canım sakin ol ben anestezisiz çektirmiştim tertemiz çıksın inşallah sonuçların 🤲
Cansufurkan Kızlar çıktım çok şükür vallahi nasıl oldu bitti anlamadm çok güzel uyumuşum tüpler gayt güzel açık ama rahim darlığı var üstten ve sol tarafta da şoklardayim ne yapcam bilmiyorum 😂
Dalklncebru Cansufurkan geçmiş olsun abla inşallah herşey gönlünce olur rabbim tez zamanda bir bebiş versin hayırlısıyla kucağına. Bende rahim filminden sonra yumurta geliştirici iğne yumurta çatlatma iğnesi ilişki günleriyle yani doktorumun takibi ile kalmıştım dilersen doktorla konuşup öyle deneyebilirsiniz. Ynai zaten rahim darlığından alakası yoktur gebe kalmanın.☺️ Bu arada kaç yıllık evlisiniz
Cansufurkan Dalklncebru çok basitti kuzum yaa sadece kolumda damar yolu açtılar ya o iğneyi bn kafam yerimde degilken ayilirkn çekip cikarmisim öyle kanamam olmuski onu görünce korktm sadece
Cansufurkan Dalklncebru bugün 1.5 yıl oldu bebeğim 😂 bebeğim benim geçen aylarda polip vardı hep lekelenme yapıyordu bu ay kndini adetle atmış filmdede çıkmadı zaten bnce gebe kalamamamin sebebi oda olabilr bakalım bu ay gcsin klomen kullanıp deneyeceğim birde Allah’a emanet artık