Hatijes38 Fatnur38 Odada buhar makinesi çalıştırablirsiniz ya da peteklerin üzerine ıslak havlu serip nemlendirebilirsiniz
Pearlyy Fatnur38 zaman zaman çözüm buluyorum zaman zaman çare olmuyor. Gece nem makinesi, bright right burun bandı ve okyanus suyuyla binparça rahatlık🫰🏻
Ginger_ Fatnur38 vix zararlı kokular kategorisinde diye okumuştum bir makalede bu yüzden nane yağı sür canım ben de 13 haftalığım halen devam ediyor banyoda bazen sıcak suyu açıp buharında beklıyorum o da açıyor yatmadan önce
M2k2_i-2 Yastığımı yüksek tutuyorum nefes almak için birde buhar tutuyordum su buharı o kadar brim yaptığım bunlardı
M2k2_i-2 Fatnur38 zor süreçler inanın bir şey diyemiyorum en kısa zamanda umarım hepimiz bebişlerimize kavuşur rahatlarız
Fatnur38 M2k2_i-2 ay inşallah Canm mübarek gün rabbim inşallah sağlıkla tamamina erdirir kucagmiza aliriz
Gizzgzz Fatnur38 al dene uyumadan önce iyice burnunu yumuşat ama dediğim gibi ilaç koyma sadece buharını kullan inşallah iyi gelir :)
tubimom Fatnur38 biraz kokar ama soğanı bölüp odanıza köyün hem burnunuzu açar hemde havadaki mikropları öldürür