Mysmrt irobatu09 enfeksiyon olabilir doktora sorun bence ben de o 28. Haftada yaşamıştım akıntı sorunu doktor yoğun enfeksiyon dedi fitil verdi kullandım geçti şükür
Melike1805 irobatu09 ihmal etmeyin enfeksiyon olabilir arkadasım o yüzden erken doğum yaptı iyi bir dr görünün
Seyma65 irobatu09 benimde çok fazla akıntım vardı test istedim doktordan çok şükür enfesksiyon çıkmadı doktorum bunun normal olduğunu hamilelikte son aylarda yoğunlaşacağını söyledi fitil yazdı onu kullan bol bol su iç dedi
gzl_2320 Mysmrt akıntım benim de oluyor her gün bazen az az su gibi de oluyor 23+2 yim. Sizin akıntınız nasıldı rengi sarı mıydı? Enfeksiyonu sadede akıntıdan mı anladınız ağrıs sızı yok muydu
Mysmrt gzl_2320 evet hem sarıydı hem kokuluydu öyle kaşıntı falan yoktu ama bi de çok sıvıydı ben zaten bebeğin suyu sızıyor sanıp korkup gitmiştim doktora enfeksiyon çıktı
gzl_2320 Mysmrt benim beyaz renk oluyor akıntı her gün de az az su gibi akıntı oluyor kokmuyor ya da sarı değil o yüzden endişelenmiyodum. Şimdi birde ağızdan kullandığım progestanı fitil olarak kullanmaya başladım daha da çok oluyor akıntım
gzl_2320 Mysmrt sizin de oluyor muydu az da olsa şeffaf su gibi akıntı? Benim oluyor da endişenlenmem gereken bi durum mu anlayamadım
Mysmrt gzl_2320 evet canım benim de oldu hatta fitil bittikten sonra bikaç gün devam etti akıntı bembeyaz bi şekilde ama sonra geçti. Endişelenecek bi durum yok yani ama yine kontrole gittiğinde doktoruna tekrar sor😊