Mustafayigitvebeytugannesi Herkes yazıyordu bende yazmak istedim 99 gün kaldı kizlar ve günler azaldıkça üçüncü doğum olmasına rağmen korku ve heyecan daha da artıyor bende 🤗 sizin şafak kaç 😎
yagmur_byd Mustafayigitvebeytugannesi benimde üçüncü doğum yarın 99 dan geriye saymaya başlayacağız sizin doğumlar nasıldı benim ikisi normal oldu bunu bilemiyorum
Mustafayigitvebeytugannesi 323832 benimde normal doğum uygulama 99 gösteriyor ama belli olmaz inşallah uygulamaya göre dogarda 05.05 de doğar 🤣🤣
Mustafayigitvebeytugannesi yagmur_byd benimde ikisi suni sancı ile normal oldu ikincinin üzerinden daha 1 yıl geçti ve o günü unutamadım o yüzden korkuyorum 😐 ama suni sancı çok kötü ya inşallah kolay doğumlar olur bizlere 🤲
Mustafayigitvebeytugannesi Xxx0101 bakalım bizde nasıl geçecek 🥰 benim iki tane daha evde var hızli geçmesine gerek yok hatta 2 günü bir gün diye saysada da olur 🤣🤣
yagmur_byd Mustafayigitvebeytugannesi amin inşallah benimde ikisi normal suni sancı ile açıkçası bende korkuyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah
Mustafayigitvebeytugannesi yagmur_byd inşallah canım 3 ay kaldı günler yaklaştıkça korkudan kalbim durcak 🤦