Iremnurrmemis23 Kızlar bugun kan uyuşmazlığı iğnesi için ilk önce tahlil yapacaklar aç mı tokmu gidilir farkedermi doktor bişey demedi yaptıranlar bana bi yardımcı olabilir mi
SeKa26 Iremnurrmemis23 ben tok gitmiştim tahlile zaten ilk doktora muayeneye ilk gittiğim zaman yaptı doktorum sonrasında 28. Haftada iğnesini oldum
OzgeSrc Iremnurrmemis23 ac veya tok olmaniz farketmiyor. Indirect coombs testi yapilir negatif cikarsaniz igneniz yapilir 🌸🙂
Iremnurrmemis23 SeKa26 anladım canım tok yapılıyor ozaman aç kalamıyorum basım dönüyor o yüzden sorayım dedim peki iğne acıtıyor yakıyor bilmem ne falan diyorlar bilmem ne doğrumu yoksa bildiğimiz sıradan iğnemi
SeKa26 Iremnurrmemis23 hemşire biraz yakabilir demişti bana da ama öyle acayip abartı bı yakma olmadı normal bir iğne gibi odadan çıkarken birşeyim yoktu yani yanma falan korkulcak bişey değil
OzgeSrc Iremnurrmemis23 hayir canim nu negatifin o durumla bi ilgisi yok yani bebek etkilenmemis anlamina geliyor
Iremnurrmemis23 OzgeSrc bugun oldum iğneyi negatif çıktı doğumdan sonra pozitif çıkarsa bebeğin ki vurucaklarmış
OzgeSrc bebisimoluyor kanamaniz olursa erken vuruyorlarda. Normalde 28. Haftada yapiliyor. Indirect combs testiniz negatif cikarsa yapiliyor 🌸