40*4 olupta hala doğum belirtisi olmayan kaç kişi var acep sabirsizlaniyorum pazar gününe kadar gelmezse suni sancı verecekler ondanda çok korkuyorummm
Merveizmir 2 sene önce kızımı doğurdum 40+4 de sunni sancı ile . Daha bekleyecekti 40+10 a kadar normal çünkü. Ama bebeğim anne karnında fazla kaldığı için suyu çok az kalmıştı o yüzden sunni sancı ile doğum yaptım . Tam 36 saat sürdü. Sunni sancı iğrenç bişey benim kalp hızımı aşırı artırdı ve bebeğim de panikleyip anne karnına kaka yaptı falan . Başta bana sordular epidüral ister misin diye hayır dedim . Ama son 6 saat dayanamadım ve son anda yaptırdım aşırı rahatladım . Boşa çektim onca acıyı şimdi olsa hastaneye adım attığım gibi isterim epidüral normal doğum .
Merveizmir 40+6olduk yarin suniyle basliyacak dogum bende cok korkuyorum
Merveizmir
Defneninannesi-
12 gün önce 41+0 ken hastaneye gittim yatışımı yaptılar bana ilk etapta fitil olan suni sancıdan verdiler doğumum maşallah o kadar kolay güzel olduki doktorlar ertesi gün öğlene doğru doğar diye söylediler ama öyle olmadı sancım başladı bi saat falan çektim sonra hemen doğurdum doğum hikayemi yazmaya fırsatım olmadı ama yazınca belirticem Meryemana otu sayesinde kolay olduğunu düşünüyorum ben. Sırf suni sancıdan korktuğum için doğuma gitmiyordum ama iyi ki gitmişim iyi ki
Merveizmir bende aynı durumdayım 40+5 olduk bugün dün nişanım gelmeye başladı 2 parmak açıklığım var uzun süredir o kadar hafif de kasık ağrım var bu akşam 6.30 gibi suni deneyeceğiz dedi doktor olmazsa sezeryan bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallah umarım sancıyı çekip de sonradan sezeryana alınmam😔
Merveizmir merhaba en son kaç kgdı bebeğiniz ben 39+0 oldum şu an ve daha da gidecek gibiyim 🤦🏻♀️ Geçen hafta 3600dü kgsu acaba sezaryen düşünür mü drum kilodan dolayı 40 haftayı geçersem
İkinci gebeliğim aralarında 10 sene var ilkinde 40+0 ile hiç ağrım sızım olmadan suni sancı ile dogum yaptim bunda 39+0 olduk bundada yalancı kasılmalar harici hiç bisey yok doktor muayenede buda suni ile gelebilir dedi artık umudum kalmadı 41 görcem galiba dogum için 🙂
Ftmtkli06 Cok zorlanmismiydin suni de. Uzun sürdüğünü soyluyolar
Merveizmir hiç açılma olmadan gittiğim için 12 saat verdiler acı ya dayanma gücüne bagli açıkçası yani evet agri sizi var ama işin sonunda bebeğini kucağına alınca herseyi unutuyorsun kendini korkutma rahat bırak Allahim yardım ediyor..
Slakrac bende onu basta söyledim geçen sordular ewraklarda epidurali onayladım inşallah hayirlisiyla kolapy bı dogumum olur
Defneninannesi- Hayirlisi olsun inşallah güzel bı doğumun olur
Hayattdmrkrn maşallah bnmde aynı siz gibi sıfır açılma ile gittim suni ile toplam üç saate tamamlandi açılma doğurdum çoğu kişide yavaş ilerliyo açılma şanslıyız aynı dediginiz gibi Meryem Ana otu ba da çok inandım kullandım hamdolsun kolay oldu 40+5de oldu bnmde
Hayattdmrkrn gaa masallah bende koydum. Meryem. Ananeli otunu oglumdada kullanmistim. Kendi sanciniz acilmaniz varmiydi detayli anlatirmisiniz cok korkuyorum
Hayattdmrkrn ictiniz mi siz sadece suyami koydunuz
Hayattdmrkrn ne guxel
Hazan_yeli25 inşallah bnmde siz gibi olur sagliklica gelsin minik
Hayattdmrkrn Meryem Ana otunu koyduğunuz suya dua okudunuz mu hangilerini okudunuz ve sudan içtiniz mi hazırlanması ve kullanılmasıyla ilgili bilgi verir misinz bende düşünüyorum denemeyi
Hazan_yeli25 bana orda doktorun biri bu ney falan dedi ben de söyledim mırın kırın etti yer gök dua ile bunu yapmış olmak ne kaybettirir ki şimdi hamile arkadaşlarıma o otu söylüyorum alın diye. Kendimden beklemediğim performans ile doğurdum 😂
Ftmtkli06 ewet orası öyle ne yaşarsan yasa bebeğini gördüğün an bitiyo diyorlar
Ysm20 kızlar kusura bakmayın belki doğumunuzu yapmışsınızdır ben yeni gördüm bildirimi otu kapaklı bi kaba koyduk kayınvalidem üzerine bildiği sureleri okudu en az yedi kere ben o suyu azcık üç yudumda içtim ama çok inanarak yaptık kayınvalidem hemşirenin birini tembihlemiş ben bebeği doğurunca o hemşire Allah razı olsun sudan çıkardı otu. Doğum olur olmaz otu çıkarmak gerekiyormuş yoksa kanama durmuyormuş rahim kapanmıyor diyorlar
nlrsena inşallah öyle daha zor olduğunu duymuştum hem suni den dolayı sıkıntı çekiyosun hem sezeryanim toparlanma süresi zor. Benimde aynı kask ağrısı 2*3 gundurde bacağımın arka kısmı kesilmiş koparılmış gibi agriyo resmen bebiş büyüdüğünden mi acep Hayırlısı olsun güzel doğumun olur inşallah
1991c 38 de 3 bucuktu şuan bilmiyorum ama bı anda çok sistim içimde güzel bı tosuncuk var sanki ☺️
Merveizmir insallah tesekkur ederim
Merveizmir amin amin inşallah rabbim hepimize kolay hızlı ve hayırlı doğumlar nasip etsin..💕