Dilara556 Kızlar sezeryan sonrası ağrılarınız ne zaman geçti ? Canım çok hassas çok ağrı çekiyorum önerileri olan , bide pansuman yaptınız mı yaranız açık mı kaldı ?nasıl pansuman yaptınız
Night Dilara556 Durduğu yerde ağrım hiç olmadı. Sadece oturup kalkarken yatarken acıyordu. 3. Günden sonra bayaa bi geçti 1 hafta sonra hiç bir şeyim kalmadı. Zaten hastanede ağrı kesici yapıyorlar istediğin zaman onlar rahatlatıyor aslında yapmadılar mı? Eve çıkınca da zaten öyle ihtiyaç duymuyorsun çok ağrı kesiciye aslında. Bana sadece bikere pansuman yapıldı bant değişti sonrasında zaten dikişlerim alındı ve açık bıraktılar 5 gün sonra
Elifderin34 Dilara556 dikişiniz normal dikişmi estetik dikiş mi ? Estetik dikiş içten dikiş atıyorlar pek pansumana gerek kalmıyor o dikiş şeklinde sadece hastanede bir kere pansuman yaptılar evde gerek yok pamuklu giy terletme yeter dediler çok geçmiş olsun her bünye farklı oluyor galiba ilk gün ağrılarım çoktu ağrı kesici yaptılar ikinci gün hafifledi kalktım bol bol yürüdüm
cansualisa Dilara556 hastaneden çıkmadan su geçirmez bandaj baticonnnn ve güzelce değiştirildi eve geldim 3 gün snra eşim yaptı snra kontroldü 7. Gün doktorum yaptı sonra korse aldım hava aldı o bölüm madecesallll sürüyorum 19. Günüm
momyy__ Dilara556 durduğu yerde olmamişti ağrım bol bol yürüyüş yaptım evet yürüyünce çok oluyordu ama aciliyodum
Dilara556 Night benim ki dikişli ama pansuman hakkında Bilgi vermemişler eşime 2. Gündeyim sabah pansuman yapıldı şimdi gece ağrılarım oldu çıkardım pansumanı
Dilara556 cansualisa madecasol sürülmüyormuş canım bende sürmüştüm 😂doktor dedi o göğüs ucu için yaraya sürme sulandırır dedi