mucizemizibekliyoruzz Asyamelisa vedat uluğ doktorum. Kendi muayenehanesi var vivien clinic olarak geçiyor. Çok bilgili ve aşırı ilgili bir doktor. En kısa yarım saat sürüyor muayeneler. Ve 4D renkli görüyoruz her seferinde bebeğimizi 😊
Aksa_korkmaz Asyamelisa Batı Anadolu Bayraklı, Berrin Korkut o kadar güzel bir doktor ki abla gibi anne gibi fiyatı 2000 tl hafta sonu veya gece olan doğuma da 2500 kendisi giriyor.
Denizliche Asyamelisa o zaman arkadaşın dediği gibi buca kadın doğum Aylin barbaros olur ,ben egepole gidiyorum cemil kaymaz olur memnunum ilgili ve iyi bir doktor ,karataş olur orda hangi doktorlar var bilmiyorum ama
Alyamom35 Asyamelisa bende Yeşilyurttayım egepole gidiyorum. Dr um Gökalp Tokaç tavsiye ederim. Yoğun ama çok ilgili Dr. 🌸
Asyamelisa Denizliche egepolü bende çok istedim başta ama gece Doğumda nöbetçi hekim giriyor kendi doktorun girmiyor falan dediler
Denizliche Asyamelisa evet öyle eğer nöbetçi değilse doktorun ,o gün kim nobetciyse o giriyor doğuma tabi normal doğum olursa onu bilemeyiz ama egepole doktorları iyidir hepsi.birde hastane seçerken yenidoğan ünitesi var mı ona dikkat et
Mnvrenes Asyamelisa Ege yaşam Hastanesi'ne gidiyorum canım çok memnunum fiyatlar da sezeryan normal farketmiyo 1500
gayecee Asyamelisa 2019 bebeği olacağı için ocaktan sonra soracağım kuzum şimdiden moralim bozulmasın😂
BuroMert Asyamelisa evet devlet hastanesi su da doğum bile var temiz bi hastane tavsiye ederim uzmanlar muane ediyor hep
Asyamelisa gayecee ne güzel söyledin bir leğen alıp evde doğurasım var 🤣🤣🤣 fiyatlar uçmuş bi tavsiye asla Dr yorumlarını okuma sakın hiçbir doktora gidemiyorsun