dilinkopsunemi-bisus Valla oyun hamuru gibi bu göbek ne zaman kendine gelecek sinirim bozuluyor yürürken zıplayan, koşarken halaya geçer diye düşünüyorum sezeryan olalı 2 ay oluyor korse sayesinde daha derli toplu ama bu kadar yumuşak olması sinir bozucu napmak lazım buna 😂🤦♀️🤦♀️
Denizesen28 dilinkopsunemi-bisus benimkinin içi dolu şuan bi fikrim yok 😂😂 panda gibi oldum ama yatıyom kalkamiyom kalkiyom yatamiyom 😂😂
Defne_momm dilinkopsunemi-bisus 3 ayda %90 ı gitti bile yaza spora başladığımda oda gidicek o kalırsa ben deliririm zaten aşırı takıntılıyım vucüt konusunda o yüzden kendimi bildiğim için kafam çok rahat çevremdeki bütün sezaryen li arkadaşlarım eskisinden daha fit yani bu kişinin kendine bakması ile alakalı gitmiyor diyenlerin çoğunun hergün ekmek ve şeker tükettiğini adım kadar eminim. Dikkat ederseniz birşey kalmıyorrr 😅
siyahinci3 dilinkopsunemi-bisus bir ay cok erken kacinci dogum bilmiyorum ama rahim zaten yerine oturmasi 40 gun bebek emdikce rahim toparlanacak ..Dogumdan 5 ay sonra felan sporla toplarsıniz
dilinkopsunemi-bisus Denizesen28 ağağağ 90 kiloyla bitti hamilelik şuan 80 den düştüm anaaa ah bu bıngıl göbüş beni bitirdi
nilsmomy siyahinci3 spora ne zaman başladınız benim doktorum 1 yıldan önce önermedi bir de hangi sporu yaptınız
dilinkopsunemi-bisus Defne_momm ay hadi inşallah bebiş hala daha 6 aylık hamiş gibi göbek duruyo 90 la bitti gebelik 80 den düştüm bakalım artık 😂😂😂
monagra Defne_momm ay kaç kilo aldınız ben de sizin gibi biraz vücut takıntılıyım o yüzden çok dikkatli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, vücudumuz ne kadar sürede düzeliyor? :(
siyahinci3 dilinkopsunemi-bisus yok o sebeple soylemedim onceden de digum yaptı iseniz ondan kalan göbek varsa dedim…Ben ilk kizimi normal yaptim iki ay icinde karnim dumduz olmustu ikinci sezeryandi zaten kendim de hafif yagli idi göbeğim ister istemez dogumdan sonra göbek kaldi ..diyet ve spor ile bir ayda 5 kilo vermiştim ki bu oğlana hamile kaldim 9 qy sonra🤭
dilinkopsunemi-bisus siyahinci3 aay yok kız bende ilk doğumda sezaryense ikinci doğuma göre daha mı uzun sürüyor diye sormak istedim kaba tabir ettim sanırım yanlış anlaşılma oldu kusura bakma lütfen 😂😂 ay lütfen az kalsın olduğum gibi kalırsam gerçekten depresyona girerim 😬😬🤫🤫
dilinkopsunemi-bisus aren6161 hayatım maraton olmuş üzerine bide spor yaparsam gerçekten bazı şeyleri aştım demektir o zaman kendimi tebrik ederim işte 😄😄
KayraVeAnnesi_06 dilinkopsunemi-bisus İlk ayımda benimde öyleydi , korseyi 40 dan sonra taktım şimdi iki aylık olacağım hala var ama çoğu gitti
aren6161 dilinkopsunemi-bisus baka benım hayatımda hep maraton ama düzenlı spor başka bsey canım ozellıkle bölgesel incelme düzelme vs ıcın
Seherselim dilinkopsunemi-bisus merhabalar bende sezeryan oldum 16 gün önce ama öyle sallanan bir göbeğim yok çok şükür yapıyla mı alakalı acaba korsede takamadım dikişlerim enfeksiyon kaptı o yüzden ama inşallah kilo verdikçe korse takmaya başlayınca gider kalan göbüşte
dilinkopsunemi-bisus Seherselim merhaba benim göbek aşırı büyüktü ikiz gibiydi onunla alakalı sanırım korse ameliyat sonrası beni daha çabuk ayaklandırdı çok faydası dokundu
Dark dilinkopsunemi-bisus karnınız yağlı yapiya sahip ise spor ile desteklemek lazım ama 3-4 ay sonunda normale dönmüş oluyor tamamen Şıkları işaretlemedim ikiside değil benim eskisi gibi ama karnım yaglanmadi hiç, çok büyük olmasına rağmen hiç kalmadı Doğum sonrası çok az kalmıştı zamanla taamamen geçti. Biraz yapisal
dilinkopsunemi-bisus Dark yok göbeğim çok büyüktü benim ikiz bebek gibi karnım vardı onunla ilgili olabilir diye düşünüyorum kilolu değildim
siyahinci3 nilsmomy 7 ay gectikten sonra basladim leslie 30 dk ile basladim sonra 40 dk ayni zamanda diyet yaptim aslında diyet icerigi protein agirlikli karbon hidrat iceren yiyecekler yoktu atiyorum pirinç pilavi 3 kasik yiyorsak ekmek yok gibi..bu dogumdan sonra tekrar baslayacagim insaallah..Ama leslie muhtesem yag yakıyor ve sıkılastiriyor..Ablam diyet yapmadan sadece sporla kilo verdi