Elvancn Sabahtan itibaren vajina içi ağrım var normal mi acaba sizde oluyor mu endişe ediyorum vajina etrafı içi ağrıyo
Nhlhmz11 Elvancn benimde 28 de başladı ağrılar Bebek sürekli dönüyor normal demişti doktorum. 28 gibi başı aşağıdaydi 30 da geri yukarı döndü , şimdi 32 deyim yine aşağıda yine vajina içi ağrı kas ağrısı acı herşey var 🙄
AyFa1608 Elvancn bi ara benimde olmuştu 23-24 haftalıkken falan ama acı değil de yürürken ve özellikle pantolon falan giyip çıkartırken vajina kemiklerim kırılıyor sanıyordum ama sonradan geçti. Belki bebek büyüdükçe normaldir illkai kemikler açılıyor bebek yukarı çıkıyor ben böyle düşünüp avuttum kendimi 😅
Elvancn Nhlhmz11 ay sağa sola uzanırken dönerken ben ağrıyor kasık ağrısı değil vajina içi üstü etrafı ağrıyor oturken kalkarken nasıl ağrıyor n🤦normalse şükür dayanıriz bende endişelendim kötü birşey diye
Iremnurrmemis23 Nhlhmz11 bende öyleyim şuan 27+5 bu 2 gündür çok şiddetli oldu geceleri dönenmiyorum bebek sürekli haraket ediyor ve belim ağrıdan kopuyor kasıklarım ağrıyor sizinde öyle oluyormuydu
Nhlhmz11 Elvancn valla o dediklerini 4-5 haftadır çekiyorum hergun artıyor 😭😭 artık oturamaz hale geldim, zaten yatamıyorum 🙄 Allah yardımcımız olsun daha yolumuz var
Mavi25 Elvancn bende 26+3 üm benimde vajina üstü kemik olan kısım ağrıyor özellikle geceleri bıçak saplantısı gibi bi ağrı sanki
Elvancn Nhlhmz11 birde bu başıma gelmesin ihsallah geçer zaten böbrek büyümesi var ağrım oluyor kasılmalarım oluyor ihsallah bu da yormaz 🤲amin zamanda gecmiyor ki
Nhlhmz11 Iremnurrmemis23 evet hiç durmuyor , geçen gece acile gittim kasık ağrısından , üç dört tane ayrı doktora gittim kaburga ve bel ağrısından aşırı şiddetli ağrı oluyor , bir sürü tahlil vs yapıldı, en son bebek büyüdüğü için dediler
Elvancn Iremnurrmemis23 peki vajina içi ağrınız iç bacaklara vuruyor mu ağrısı yatakta sağ sola dönerken vajina içi ağrıyor iç bacaklarım sizide öyle mi
Elvancn zeynepnur38 sizin ağrınız nasıldı benim vajina içi etrafı ağrıyor bacak iç kisimlarina vuruyor ağrısı 🤦sizin de mi öyle ağrınız var