Aselsmoms Bereninannesi inşaAllah çiçeğimm aminnn benim yavrum da şifa bulacak sütümü sağıp veriyorum sürekli Allah’ım bize de şifa bekleyen evlatlara da şifa versin inşaAllah 😔🤲
Bereninannesi Aselsmoms senin sütün de Allah’ın izniyle şifa olacak kuzuma annesi iyileşecek merak etme güçlü ol biliyorsun en çok ve sadece sana ihtiyacı var dualarım sizinle 🤲🏻🥰
Aselsmoms Bereninannesi inşaAllah şifa olacak sütüm 🤲biliyorum çiçeğim 😔 benim de ona çok ihtiyacım var ağlama sesi hep kulağımda sanki yanimdaymis da aglayacakmis emzirecekmişim gibi hep 😓
Bereninannesi Aselsmoms yanında da olacak ağlayacak emzireceksin de yakındır merak etme canım benim sadece güçlü ol ve bol bol dua et
Aselsmoms Bereninannesi inşaAllahhh canımm aminn duamla dualarınızla şifa bulacak benim yavrum da inşaAllahhh 🤲
Bereninannesi Aselsmoms merak etme iyi olup çıkacak o hastaneden Allah’ın izniyle şu an son durum ne haberdar et kuzum çok büyük geçmiş olsun miniğime
Derya-38 Aselsmoms Allah bağışlasın rabbim bizim gibi bekleyenlere de kolay doğum nasip etsin. Peki suyun evde mi geldi hastanede mi patlattılar?