Durubebegim Deletedmom_116 FatmaAselinAnnesi_60
Her gün foto çekemiyorum ama sık sık çekiyorum şükür foto çekemeyecek kadar bitkin değilim) Azerbaycanda yaşıyorum ve hiç haftamdan geri resim paylaşmadım) haftamsa diğer bilgiler gibi profilimden bakıp tahmin ede bilirsiniz. şuan doğuma hazırlanıyorum ve saçma sapan konulara vaktim bol değil açıkçası. Burada dolaşıp hamileleri üzüp günah almak da sizin tercihiniz. Diğer kalbi güzel hamişlerle sevincimi paylaşmakta benim seçimim. Bu arada 2 yıl burda bu kaoslar için mi varsınız ya durmadan doğuruyormusunuz onu da bilemedim. Burası annelerin hamişlerin bir birine destek olduğu bir ortam İnsanların makyajlarını, giyimlerini, kaç kere resim çekildiklerini, tercihlerini tartışacak bir ortam değil. Bunun için kapı pancere önü gıybet eden teyzelerin ortamı var tavsiyyem olsun buda size. Kendinizi yormanıza gerek yok şu andan muhatapım değilsiniz. Kalbinizi güzel tutun ki hayatıminızda güzel olsun da başkalarına bakıp imrenmeyin haset etmeyin. İnsan en çok yapamadıklarına gocunur içinde kalır ve tepki gösterir.. yazık)🙏🏼 her zaman bakımlı fit enerjik fark edilmeyen konuşulmayan değil de kanuşulan olmanız dileği ile…)