Burrccu Mello29 ay ne guzel masallah :) benim göbeğim 16 da boyleydi resmen😂 suan 27 yiz :) bakalim 38 de nasil olacak
Mello29 Burrccu Benim derim genisleyemiyor çok sıkı ben de bu cocuk nasil sigiyor diye düsünüyorum dertleniyorum 😂
35-altinkalp Zenfira22 tamamen senin bünyene bağlı ben görüyorum bazen 30 haftada 2-3 kilo alanlar varmış ben kendimi deve gibi hissediyorum 🙈😂 çünkü en başından beri göbeğim vardı zaten ama karnımda hemen büyüdü
Havvaca Zenfira22 12+5 bugün ve kot pantolonlarım kapanıyor ama oturamıyorum 😂 kişiden kişiye değişiyor ama 4. Ayda baya baya büyümeye fark edilmeye başlıyor. Ben çevreme söylemedim ona rağmen karnımı fark edip hamile misin diyen oldu
anie muallimehanimmom5 yaa teşekkür ederiz zayıf olduğumdan direk top yutmuşum gibi duruyor 🥹size de maşallah sağlıkla gelsin oğluşunuz 😍
muallimehanimmom5 anie yaaaa benim de dar giyince aynı böyle oluyor ondan dedim erkek göbeği gibi 🤗cok incesiniz 🥰 teşekkür ederim güzel anne rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin 💓