Kiwi12 benimde 6 cm de hala suyum gelmemisti tam sisi acacaklardi suyum kendiliginden geldi. Suyum geldiginde sancim artti ve zorlanmaya yapamiyorum cok zor demeye basladim sanci gidince gaza geliyordum hayir yapicam edicem vs diye djdjdjd 7 cm de yan tarafa bir kadin geldi nstye baglarken ıkınma bir bakicaz durum ne diye dediler kadin yanlislikla ikindi bak sakin ikinma gelir suan burda müdahale etmemiz cok zor her sey dogumhanede falan dediler cat aglama sesi geldi djdjdjd 2 ikinma ve finish. Bana diyorlarki bak sen cahil degilsin cok guzel ikiniyorsun gayet sakin kaliyorsun cogu insana gore , ustelik temiz hazirliklisin , durumunu biliyorsun (durumum dedigim kan hastaligi genetik) sezeryan cok daha zor zaten olmayacak olsa aliriz bebegine baktik oda saglikli biraz inatci ama halledecegiz biz yanindayiz bak yan taraftaki yapti sende yapabilirsin evet herkesin olayi biraz farkli sen biraz zorlaniyorsun , suanda senin yerinde baskasi olsa sancisi korktugu icin (3cm de korkudan sancim gitti) gittiginde firsat bilip ozele sezeryane gecerdi sen gitmedin burdasin cunku sende istedin bence guzel ve birlikte sakin kalarak hareket edersek birbirimize yardim ederiz, boylece seninde bizimde isimiz kolaylasir ve mutlu son olur , ben kizdiklari icin onlardanda cekiniyordum ve bahsettim , bana bebeklerini istemeden bile olsa soka girerek tehlikeye atan annelere bazen boyle yontem uyguladiklarini falan anlatti sonrada ama bak sen gayet duzgun iletisimde kaldigin icin sana hic boyle bir durum yasatmadik cunku sen hala bilincli bir bireysin , cok guzel ilerliyoruz dedi ama agliyordum cok aci esigim yerlerde oldugundan deli gibi cekiyorum millet 1 se ben 10 15 hissediyorum o ani cunku , bak senin durumunda alerjik , kan hastalikli , aci esigi cok dusuk biri olsa doguma gelmez ozele gider sezeryan olur , sen sezeryanden kactin sence bu ne dedi bende cahil cesareti bilmiyordum dedim guldum zorla, onlarda guldu deme oyle annesi sen gormek istiyorsun bunu tatmak istiyorsun ki burdasin dedi , bazen dikkat dagitmak icin vay be aslan burcu he adi ne olacak , cinsiyeti neydi , sen kac kilo dogdun senin burcun ne , dikkat dagitmaya calisiyorlarki ben duzgunce ikinayim zorlanmayayim bilmiyorum sadece bana boyle olamazlar herhalde