Bir_tirtilannesi Iremfasl_ bizimde az kaldı sayılır yolu yarıladık minim kızımla 🧚♀️ son 143 gün sağlıkla gelsin bebislerimiz🙏🏻🤍
Kubrakck2222 Iremfasl_ uygulamaya göre 64 ama sezaryen olacağız hemen hemen 55 günümüz falan kaldı… zaman geçmiyor sanki 🥲💖
Iremfasl_ sevimlikek Şuana kadar nasıl geçti inan anlamadım, umarım seninde öyle olur🫶🏻 sağlıkla al kucağına inşallah…
Iremfasl_ Kubrakck2222 Son zamanlar geçmek bilmiyordur eminimki.. Sağlıkla kavuşalım hepimiz bebişlerimize inşallah 🫠👼🏼
Iremfasl_ Zehraaxdnz Biran önce bizlerede nasip olsun son 5 diyebilmek🥲🫶🏻 sağlıkla kavuşmanız dileğiyle 🌺✨👼🏼
ilkanneyim06 Beni hatırladınız mı bilmiyorum kullanıcı adımdan zaman su gibi akıp gidiyor oğlunuza kavuşmaya az kalmış bizimde 36 gün var💖
Iremfasl_ ilkanneyim06 Zaman hızlı geçiyor bebişlerimize her gün bir adım daha yaklaşıyoruz hamileliğin her anı çok özel son günlerin keyfini çıkar🥲 sağlıkla kavuşmanız dileğiyle 👼🏼🥰🌺
Iremfasl_ asyaaa_23 Amaaan kızz yazarken doğurma dikkat et 🤪 Sağlıklaaa kavuşman dileğiyle canım benimmm darısı bizlere inşallah 🥰