Minnakanne Arkadaşlar tetanoz aşısı ne zaman olmalı 18+3 hamileyim sağlık ocağındaki ilgisiz bir hemşire 26sında gel demişti çok da guvenemedim iki gün geçti gitmedim doktoruma sormayı unuttum arkadaşlarım daha erken diyor ama sizde aynı düşüncede misiniz siz ne zaman yaptırdınız yardımcı olur musunuz?
GrkemGeyik Minnakanne aile hekiminde bana 20. Haftada ilk dozu yapmamız gerekiyor dediler ben de 20. Hafta diye duydum iyice bi araştırın yine de
sumeyrakif Evet ya ben de merak ediyorum bunu ben de 16 haftalık hamileyim henüz olmadım aşı, sağlık ocağından da aramadılar şu zaman geleceksin diye, bilgisi olan yardımcı olursa seviniriz.
Tutku 16 +6 haftaligim dün aradilar pzt günü gel dediler yabi 17 olunca. Doktoruma danistim biz 5. Ay da öneriyoruz acele etme ben seni yönlendiricem dedi. Bir zamani yokmus aslinda hamileligin basinda bile olunabiliyormus ama bence doktorunuzu dinleseniz daha iyi olur 😊 Minnakanne
Sevil 20.haftadan sonra yapıyorlar hemşire bana 20 haftalıkken gittim yapmam dedi geçsin 1.2 hafta dedi zararı olabiliyor dedi
Minnakanne Doktoruma mesaj attım sordum kızlar 20.haftada ol dedi o da yaklaşık iki hafta sonra felan gideceğim artık mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. 🙏🤗😍