Ebrarliva Mustafayigitvebeytugannesi bir kere daha sormuştum çünkü yeni hatirladim erkek demiştin ilk ultrasyonada bunada
Ebrarliva Mustafayigitvebeytugannesi yanlış anlama abla seninde bir tahmin ama aynı bu görüntuye kesin bir şekilde erkek demiştin kemik ve kafa yapısından🙏
Ebrarliva Mustafayigitvebeytugannesi olabilir ablam ilk.ultrasyonda ve bunda erkek densitin kemik yapısına göre o yüzden şaşırdım bende kız demene çünkü kemik yapısına göre yorum yapmistin♥️
ipekaslan Ebrarliva hayırlısı olsun ben bi yorumda bulunamadım benimde bir kızım var ikincisi yolda hayırlısı de geç Rabbim aratır vallahi ben çok insan görüyorum sağlıklı olsun yeter . İnsan istiyor ama Yaradan ne nasip ederse o oluyor .
Ebrarliva ipekaslan aminn canım benim hepimizin insalalh dualarımız bu güzel gecede kabul olur inslalah😍😍🌹🌹
Senaninbebegi https://resimyukle.io/r/wefkwjaoMz Kızlar merhaba 10+2 günlüğüz ilk bebeğim çok merak ediyorum bizim de cinsiyetimizi tahmin edebilir misiniz😍🙈🙏
Sermec27 Ebrarliva hakkında hayırlısı olsun canım 🥰 bu arada ben kıza benziyor diyeceğime erkeğe benziyor yazmışım yanlışlıkla şimdi farkettim kız gibi diyecektim