Dilaraaaaaa1 Kozlar detaylı ultrason çektireceğim gideceğim hastahanede radyoloji doktoru yapıyormuş işlemi radyoloji doktoruna yaptıran var mı perinatoloji doktoru bulamadım
elvinimmm Dilaraaaaaa1 bnm.gittigm hastanede de radyoloji bolumu yapiyodu 45 dk sürdü gayette tek tek.anlatti bilgi verdi gayet memnun kaldim
Dilaraaaaaa1 Ben hep perinatoloji olarak okudum burada hastahaneyi aradım çağrı merkezindeki bayana detaylı ultrason çektireceğim dedim radyoloji doktorumuzdan randevu alabilirsiniz diyince arafta kaldım 🙏🏻
Tubatgn Dilaraaaaaa1 Kendi hastanemde ve özelde yaptırdım. Özele gitmemin sebebi eşiminde görmesi ve renkli görüntü almak için. Yoksa hastanemde çok güzel ve ilgili baktı
ZeynepNilDuran Dilaraaaaaa1 ben ikisine de yaptırdım. Özel hastane de Perinatoloji devlet hastanesinde radyolog yaptı. Bence önemli olan tecrübeli mi o kısım. Radyolog bana daha iyi baktı. Rahim ağzı yetmezliğimi o şekilde öğrenip önlem aldık. Ben radyologtan memnun kaldım.
AdinsMom Dilaraaaaaa1 bende pendikte radyoloji kliniğinde yaptırdım didik didik baktı bebeğimin her şeyine