Merhaba güzellikler, yazmak için en uygun zamanı bekledim hep. Çünkü doğum benim için çok önemli ve bunu kafamı toplayıp yazmak istedim. Ben çocuğum olmasını çok istedim 22 yaşındayım evet belki küçüğüm ama yanlız hissettiğim için hep bana bir uğraş ve bir arkadaş diledim Rabbimden. 2 yıl önce bir dış gebelik yaşadım ve sol tüpüm alındı. Tüp bebekle doğum yaparsın dediler olmaz dediler. Dediler de dediler. Herneyse, şimdi güzel bir kızım oldu, ona hamileyken çok zorluklar yaşadım. 9 ay boyunca oturarak uyudum nerdeyse geçmeyen reflüm vardı. Ama yinede 7 ayı müthiş geçti rabbime bin şükür gezdim tozdum rahattı, taki son 2 ay kalana kadar. Pupp hastalığına yakalandım kısacası kaşıntı hastalığı her yerim kaşınmaktan yara oldu asla uyuyamadım yiyemedim kıyafet giyemedim sıcak suyla duş bile alamadım iki ay boyunca uyuyamadım psikolojim bitmiş durumdaydı bu yüzden 38. Hafta da sezeryana karar verdik doktorumla çünkü dayanacak gücüm kalmamıştı kendimi taraklarla kaşıyordum. Gelelim doğum gününee, sabah kalktım duşumu aldım makyajımı saçımı yaptım ve hastaneye gittim aşırı korkuyordum ama pozitif bakmaya çalışıyordum eşim bana çok destek oldu.elimden tuttu hep. Herşey yolundaydı ama sedyeye yatana kadar sedyeye uzandım ve artık ağlamaya başladım kendimi tutamadım annem ağlamaya başladı eşim ağlamaya başladı. Titreme tuttuğu için anesteziyi yapamadık İlk başta doktorum sağolsun öyle iyi birisi ki bana sarıldı ve sakinleştirici vurdu. Sonra 4 kez belimden iğne oldum. Sadece ufak tefek dokunuşlar hissettim. Sonra o sesi duydum ağlama sesini, duyana kadar o anın gerçekliğine inanmıyordum. Şaşırdım açıkçası tuhaf geldi herşey. Ve en güzeli ameliyattan çıkınca kapıda gördüğüm eşimdi.. tek o beklemiş beni herkes bebeğin peşine gitmiş. Sen niye gitmedin dedim seni bırakamazdım dedi..Ameliyattan çıkınca 6 saate kendine gelirsin bacaklarını hissedersin dediler ama ben 1 saat sonra hissettim ve inanılmaz canım yandı şükür ki saat başı ağrı kesici iğne yaptılar ve ben 6 saat sonra kalkıp yürümeye başladım ertesi gün eve geldim. Canım da birdaha ilk hissettiğim gibi acımadı. Herşey çok güzel ilerledi ben korktum sadece. Siz de gönlünüzü ferah tutun kızlar. Herşey yoluna giriyor çok şükür sütüm de geldi üç gün sonra. 40 ı çıkana kadar zorlandım bebek bakmaya doğrusu ama şimdi hepsi geçti gitti. Sadece benimle kalan kilom ve çatlaklarım oldu onlar içinde artık bir çözüm yoluna bakacağım…🤷🏻♀️❤️