OnurMelikeYal Kızlar bu nişan nasıl biley oluyor? Biraz önce çamaşırımda yumurta akı kıvamında bi akıntı gördüm ama rengi şeffaftı pembe veya kırmızı değildi. 36+2 haftalık hamileyim. Doğum mu başlıyor acaba ?
Fatmasnny OnurMelikeYal akıntı canım o son haftalarda normalmiş. Nişan için açık pembe sümüksü birşey diyorlar
Ipek3427 OnurMelikeYal nişan değildir o. Bende 39. Haftada pembemsi geldi 41. Haftada daha kıvamlı koyu geldi doğumum başlamıştı bir saat sonra doğurdum
Ecrindemet OnurMelikeYal bende 36+2 yim ayniyiz seninle .Ben her lavaboya gittigimde bakiyorum acaba bisey gelmismi diye.Bazen degisik akinti geliyor bendende.Ama gunumuz daha var hayirlisi olsun bakalim
Bulutalazinannesi Değildir bence canım, bende senle aynı haftadayım benim de sürekli aynı şekilde akıntım oluyor. Doktora dün sordum normal sesi. İçin rahat olsun 🤗
Deniz34 Perşembe sabahı geldi benim nişanım ama kesin anlarsın nişan olduğunu geldiği zaman öyle anlaşılmayacak bişey değil genel olarak kanlı olur çünkü. Sümüksü jel kıvamında sarı değil şeffaf ve içinde kahverengi pembe kan yerleri var. Az bişey de değil çokça geldi. Akşama doğru da pembe akıntı sarı döndü kalanlar geldi yani Çarşamba günü açıklığım vb. Ağrım sızım yoktu akşam ağrılarım oldu perşembe sabah nişan geldi. Doktora gittik akşam üstü1.5-2 santim açıklığım çıktı
OnurMelikeYal Çok teşekkür ederim kızlar korktum bende çünkü bu zmana kadr hiç böyle bi akıntı gelmemişti jel gibi baya kıvamlı. daha erken die düşünüyorum biraz daha bekler inş kızım🙏 Allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inş🙏
OnurMelikeYal Nişanmış arkadaşlar o gelen ve sabahına Doğum yaptım Allah herkesi yavrusuna sağlıklı bir şekilde kavuştursun inş🙏♥️
Zeynozeyyo Ay bende 37+1 günlük hamileyim bende devamlı koyu ııvam da sarımtırak akıntı oluyor özellikle bu aralar ama tık yok sindi meraklandm
Bengi OnurMelikeYal Bence hayır genellikle kahverengi veya açık pembe oluyor bendede beyaz veya sarı sümüksü akıntı çok oldu buda enfeksiyon nedeninden.
OnurMelikeYal 36+3 2800 gr Doğdu kızım🙏 Bende sabah da aynı şekilde geldi ve çoğaldı hatta hastaneye gittiğimde suyum yarı yarıya inmişti durduramıyordum hemen Doğuma aldılar. Herkeste farklı olabilir tabi
EdaFurkan OnurMelikeYal Her zaman gelen akıntıdan daha yoğun tam dediğin yumurta akı gibi kansız da olabiliyor benimde öyle gelmişti kanlı olduğunda doktoruna haber vermen gerekiyormus kan olmadığında sancini ya da suyunu bekleyeceksin