merve211 Sobb algomedde gidiyorum canm iki aydır doktorum buraya geçtiği için muayene ücreti 350 TL özel Adana hastanesindeydi önceden doktorum yılbaşı sonrası 465 TL olmuş muayenesi buralar böyleyse diğer hastaneleri hayal bile edemiyorum
MaviDeranHazal Sobb doktor Hüseyin Kılıç ziya paşada özel muayenehanesi var. İstanbulda doktorumdu Adana’ya taşındı yastayım o derece iyi bi doktor . İnstagramdan bakın isterseniz
Melike658 Sobb Ferhat Erol canım doktorum metrodan buraya geçti bizde arkasına çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Serpilali01 Yarenheybeli benim de doktorum ersin hoca daha bugün kontrolümüz vardı herşeyiyle bana güven veriyor 🙏🏻
Demirhan_baby merve211 size kim verdi bu fiyatı, bende özel adana ya gidiyorum muzaffer beye orada doğum için 7bin fiyat istiyorlar
Demirhan_baby Sedass01 evet memnunum, tek kötü yanı çok yoğun olması. Bu da iyi bir doktor olduğunu gösteriyor. Ona da katlanıyoruz sağlığımız için 🌺
Ayseatr Doktorum Gökmen Sukgen kendi kliniği var 750 ama 15 gün de geçiyor doğumda Güzelyalı da yaptiricak 9000 bin dedi