usenmedimyaptimbirvelet 1Gunes beşiğin üzerini çarşafla örttüm toz is olmasın diye, oda takımının nevresimini daha yıkamadım 2 haftaya yıkarım ütülerim sererim diye düşünüyorum
BirHatun 1Gunes 36.5 haftalık oldum herşeyi hazır yıkandı ütülendi katladım koydum kenara bi hafta sonra sermeye başlarım ufaktan ama hastane çantası puset ve malzemeri hazır çoktan bekliyor kenarda
1Gunes Birannebirkiz bizimde doğum şeklimiz henüz belli değil 36 da kontrolumiz var bende bilemedim açıkçası sonuç ne olacak diye
1Gunes usenmedimyaptimbirvelet ayrı oda yapmadım sadece beşiğini aldım anne yani onu da ne zaman hazırlasam bilemedim acikcasi . Saglicakla kucağınıza alın inşallah ❣🤲
Birannebirkiz 1Gunes kontrolden sonra hazırlayın kalsın bakması görmesi bile insanı çok mutlu ediyor çünkü
Umrangunes Benim mart sonu nisan basi gorunuyor şimdilik doğumun 30. Haftadayim subat sonu mart basi hazirlamayi düşünüyorum beşiğini ne olur ne olmaz uzerini orterim bekler o sekilde
Umrangunes denizarenmom 30+4 bugün ayniyiz ya bir günün lafini mi edicez simdi 😄😄😄 saglikli ve mutlu doğumlar dilerim şimdiden 🥰