elif_ak1 benmde hiç hiç belirtim yok maşallah💙 hayrla kucağımıza alalım insallah🤲🏻 kim gebeyse 💙💙olmayip isteyenede rabbim evlat nasip etsin🤲🏻🤲🏻
Ceren-13 Hkarya merhaba 9+6 dayım basından beri çekmediğim bulantı kalmadı yemek yiyemıyorum efsane safra kusuyorum zehir oldu herşey zofer adında ilaç ve prilam içiyorum son 3 gündür banamısın demiyor var mı bir çare lütfen yardımcı olun
Cisill tatliheyecanim02 benim beta 5+4 de 2758 çıktı ama her gebede farklı oluyormuş 2 gün sonra tekrar kan vermelisin artış önemli
edadm kızlar selam, reglime dört gün kala kan berdim beta hcg 59 çıktı, bana biraz düşük gibi geldi ama normal mi sizce. son adet tarihime göre 3+5 olmalıyım sanırım. 30 ocakta regl olmam gerekiyor normalde. bi yorumlar mısınız acaba 🥺
ByzzS ibrahimlichinare gittim göremedi bana da vajinal ultrasonla baktım kabul ettim dediğiniz gibi hiç acı yok oldu bir şekilde 😊 keseyi gördük ama küçük 5 mm dedi rahme yerleşmiş kese dedi
ibrahimlichinare ByzzS ay çok şükür🥹❤️ İnşAllah gelecek haftaya kalp atışlarını duyarız🥰 tam 7 haftayı tamamlayıp gidin ama ❤️
NobleMom Danlacan aynen öyle valla çok hızlı geçiyor 🙂 hamileliğimi yaşayamıyorum bile evdeki yavruş saolsun 🙈🥰
NobleMom Mineklc benim annem de bulantıdan çok çekmiş. Kız kardeşimde öyle iki hamileliğinde de bulantıdan çok çekti. Ben kızımda aşırı bulantı yaşamadım. Vardu bulantım 12. haftays kadar ama kusturacak kadar değildi. Bakalım bunda nasıl olcak 🤷🏻♀️
Merve0625 Biz 6+4 haftalığız bugun ilk gittiğimde 5+4 dü doktorum keseyi gördü ama içerde kanama olduğunu söyledi. Dün kasıklarım ve belim de çok agrı oldu aradım doktorumu hemen gel dedi. Alttan muayene etti keseyi gördük çok şükür kalp atışlarınıda duyduk. Ama kanama var hala dedi ilaç tedavisine başladık. İlk gebeliğim çok rahattı başına böyle bir şey gelen var mı inanılmaz bir mide bulantısı çok zor bir gebelik geçiriyorum şuan
NobleMom Merve0625 Allah yardımcın olsun canım🤲🏻 Kız kardeşiminde ilk iki ay kanaması oldu. Rahimde kanama alanları vardı. İlaçla yatarak dikkat ederek atlattı çok şükür. Sizde dikkat edin kendinize 🌸
NobleMom Kingdomofparadise benimde normalde şekerim düşük çıkar ama geçen yaptıkları tetkiklerde açlık şekerim 99 çıkmış. İlk kez gördüm böyle bir değer. Normalde 75-80 civarı gelirdi. Kızımda da 77 civarındaydı hep. İnşallah bunda daha fazla yükselmez 🤲🏻
Dmlakrbg NobleMom inşallah böyle azar azar şikayetle devam eder. Yoksa gerçekten insanın yaşam kalitesi düşüyor.
Hilal_ylmz BetulcandaN Bende öyleyim sanki şuan hamile degilmişim gibi belirtilerim olmasa hiç hamile deglim gibi
siyahinciii 7+0 dan selamlar acayip uyuyorum sanki 5 dk önce uyumuşum gibi mide bulantısı da cabası düne kadar bu kadar şiddetli değildi yemek kokularından bile tiksiniyorum bir zorunlu kürtajımdan sonra inşaallah bütün anneler sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi 8+ 3 te doktora gideceğim kalp atışı duymak ve bebek görmek için nasibimizde ne varsa artık
hanifeumit NobleMom ben haftalık hamileyim hicbəltri yok ama oğlumda çok olmuştu 8 ay çekmiştim mide bulantisi