Gul244 Zenfira22 canım seninle günlerimiz aynı beni de sali günü çağırdı hamileliğini kaç değerle öğrendin bide testi kaç kere tekrarladın benimki düşük çıkmıştı biraz çok endişeliyim
Busracft Gtrkmen anladım ben adet gecikmesinin 4-5 gün sonrasında gittim 425 di. Cumartesi günü. Çarşamba 4980 çıktı doktorda şaşırdı.
Betul558 Busracft Bende adet gecikmesinin 8.günü gittim 1624 çıktı ikiz olabileceğini söyledi sizinki maşallah değeri daha yüksek :) pazartesi günü kontrole gideceğim bakalım ikiz mi tek mi sabırsızlıkla bekliyorum
Marlaaaaaaaaaaaaaa NobleMom NobleMom Merhaba ben 6+2 ’yim şu anda. Geçen hafta doktora gitmiştim. Doktor kalp atışı için yarına randevu vermişti. Yarın saat 11.00 de gideceğim. Bu hafta kramp ve bulantı ile geçti. Bugün daha normal.
Grnckdry NobleMom eşim biraz tedirgin böyle şeylerde doktor tavsiyesi olmadan almam sanırım. 7 . Haftada gitsem geç kalmam demi. İlk gebeliğim o yüzden tecrübesisiz biraz ☺️
NobleMom Grnckdry Bilemedim ki canım bu zamana kadar doktora gitmedin mi hiç? Yedinci hafta çok geç olur diyemem ama şimdiye kadar çoktan başlamış olman gerekiyordu 🤷🏻♀️ zaten 12. haftaya kadar kullanılan bişey. Yedinci hafta başlamak biraz geç olur sanki bilemedim bi git bence doktora 🌸
_gulumm NobleMom 7+1 olduk çok fazla gogus ağrım var ozeliklle gece yattığımda . Mide bulantım yok çok şükür daha önce iki kere kürtaj oldum ve iki sene önce 28 haftalık doğum yaptım hiç birinde mide bulantısı kusma vs yasamdim ama kasik ağrısı halsizlik uyku hali ve göğüs agrilarim oluyor.
ByzzS ibrahimlichinare gittim göremedi bana da vajinal ultrasonla baktım kabul ettim dediğiniz gibi hiç acı yok oldu bir şekilde 😊 keseyi gördük ama küçük 5 mm dedi rahme yerleşmiş kese dedi
ibrahimlichinare Sevgi2133 bize de aynısı oldu hiç kötü olmayın🥹 Aynı gündeyiz hatta yarın 6 hafta oluyoruz. 5 6 şubat yeniden kontrole gidin görünür İnşAllah, bizimde 6 şubat randevumuz var
Elis90 oskanmeloo_24 benim kızımda ne bulantı ne kusma ne ağrı ne sızı hiç bir şey yoktu. 9 ay boyunca çok rahat bir hamilelik geçitmiştim . Hamilelik belirtileri anneye göre değişiyor sanırım . cinsiyet ile alakalı değil bence.
Elis90 Sevgi2133 benimde bebek gözükmedi. Ayrıca kanamam var . Düşük riski var dedi . Ayın 1 inde tekrar gidicem. 7 haftalık olucaz. Hayırlısını dileyelim . Bizim elimizden bişey gelmiyor.
Elis90 555eeee67 hayır sürekli yatman gerek demedi. Kendini yorma , cinsel birliktelik yasak dedi. Sağlıklı bir gebelik olucaksa tutunur zaten merak etmeyin dedi. Belirsizlik beni çok yordu …ne yazikki kendimi kötüye hazırladım sanırım .
Buseertu3 Gtrkmen çok kötü midem bulanıyor yemeklerden soğudum ve şuan çocuğum var bı tane daha o sekiz aylık bidaha hamile kaldım şuanda beş haftaligiz
Gonuel49 NobleMom merhaba 7+4 üz bizde 🥳 6.haftasında mide bulantım azar azar başlamıştı ama şuan dayanılmaz bulantı yaşıyorum 😪 daha hiç istifa etmedim şükür ama bu bulantı mahvetti beni. Bide kabızlık ve gaz sorunum var 🤕