busrasss1 NobleMom acikcas8 bitt8 mi bitmedi mi bilmiyorum sehir degistirdim kesildi umarim evime donunce baslamaz
Goksu92- Kızlar mide bulantısı için bir öneriniz var mı ben ayağa kalktığım an kusmaya başlıyorum kötü durumdayım bugün kalp atışlarını dinledim doktor bulantı için ilaç verdi ama hiç faydası yok 🙁
NobleMom Goksu92- doktorunun verdiği ilaçtan başka bişey kullanamazsın canım yapacak pek bişey yok malesef 😕 Ben kızıma hamileyken sabahları kalkınca bulantımı alsın diye biraz çubuk kraker yerdim. İki saate yatışırdı midem sonra kahvaltı yapardım. Bi dene istersen
Esmaars 555eeee67 inşallah olmaz ya çok fazla ağrım oluyor bazen bişi olacak diye ödum kopuyor . İlk gebeligim hiç birşey bilmiyorum
Erva38 @momyy__ bende bugün 7 haftalığım benimde 6.haftadan sonra başladı tat bozuklugu iştah kaybı bulantı var ama kusma yok şükür.çok çabuk yoruluyorum yemek dahi yapmak istemiyor canım
yasemin9222 Erva38 bende 7+2yim aynı durum bende de var kusma yok ama aşırı koku hassasiyeti var birde bulantı var
momyy__ Erva38 bende aynı şekilde ya kendimi yatağa zor atıyorum oğlum diş çıkarma döneminde aşırı zorluyor beni