Rukiye_aydogmus 31+2 haftalık hamileyim kızım olcak ama hala ismi belli değil isim önerisine ihtiyacım var çok kararsızım ve bı türlü karar veremedim
cahillesohbetikestim Rukiye_aydogmus almila Gökçen Gökçe Aymira Umay Asya bunlar en bir sevdiklerim Sare Bade Ecmel Masal Defne Duru Zeynep İdil Beril Hilal Bunlarda aklıma gelenler 🥰
siyahinci3 Rukiye_aydogmus kizimin biri Hatice Serra (hamile iken hz Hatice annemizi görmüştüm ).. Diger kizim Zeynep Hüma Simdiki bebegim erkek kiz olsaydi Meryem Hanne koyacaktim Hifa da guzel isim
dreampreee Rukiye_aydogmus biz de aynı durumdaydık valla bakmaktan kör olduk artık sonra bi anda Asya da karar kıldık🥲🥲🥲❤️❤️
Rukiye_aydogmus cahillesohbetikestim hepside çok güzel ben Umay gökçe düşünüyorum ama cokta emin olamadım
Rukiye_aydogmus siyahinci3 evet hifa çok güzel ama nedense bende tek isim istemiyorum iki isim olsun isitiyorum çokta kararsız olunca artık beğendiğim isimleri yazacağiz ve aileyle kura şekilde belirliycegiz yoksa hiç bir işimi tam begenemiyorum
Nrcn88 Asya isimlilerin hayatı genelde hüzünlü oluyormuş diye duydum. Etrafınızda yaşı büyük Asya isimli kişileri bi araştırın isterseniz.
cahillesohbetikestim Rukiye_aydogmus bende kızım olsaydı almila yada Umay gökçe düşünüyordum ikinci oğluma gebeyim 😁
siyahinci3 Rukiye_aydogmus ikinci isim olarak tercih edilebilir ben kizima zeynep hifa koyacaktim zeynep ismini cok seviyorum ama esimin kuzeni benden once koydu ..Bende diger sevdigim ismi ekledim zeynep hüma oldu🥰
ipek_1701 Oğlum Çınar , kızıma hamileyimmm 💕 GÜNEŞ diye düşünüyorum ama daha 17. Haftadayuz önümüzde çok zaman var 😊 Asya Açelya Duru Defne Arven