Didoun Ftmairm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbim 3 aylar hürmetine Bebeğinize hayırlı ömürler versin
Didoun Ftmairm sezaryanda korkacak hiç birşey yok. Hiç korkmayın. Sonrası için biraz zorluk oluyor ama bebişin kokusu unutturur o ağrıları
Cherry95 Ftmairm Boncukveannsi siyahinci3 Cuma günü ben de sezeryana giriyorum 🙈 37+2 oluyor. Sizin bebeklerin cinsiyeti kilosu boyu nedir kızlar. Bir de sezeryan öncesi hazırlığınız var mı
Emineedrk Ftmairm aynı ben 😅 yanımda biri olmadan hayatta kan aldıramam kendi kendime bazen doğururken napıcam diyorum 😄😄
siyahinci3 Boncukveannsi kacinci haftaniz olmus oluyor ..bu arada hastane degisikligi olmasa bende Cuma giriyordum 😀
Ftmairm Cherry95 valla o kadar anı sezeryan kararı alındı ki muayane bile nasıl oldum anlamadım kilosu boyu hiç sormadım şuan siz sorunca kafam dankk etti😑
siyahinci3 Cherry95 ahh canim benim isim rast gitmedi fiyattan dolayi hastane degisikligi yaptim bu doktor gun vermiyor habire haftaya haftaya diyor sszeryanim birde bu gidişle evde doguracam🙄🙄 biraktigim hastanedeki doktor yarin icin gun vermisti bu vermiyor
Defneninannesi- Cuam gunu normal doguma giriyorum bende dualariniza talibim rabbim hepimizinde yar ve yardimcisi olsun