Gerci anadoluda olur farketmez

Mugeliya ben Esenyurt’ta mediplusa gidiyorum orda yaptırdım 700 tl ye suan fiyati 1000 tl oldu radyoloji bolumu yapiyo 45 dk sürdü en sonda raporu dosya halinde veriyo ve renkli fotoğraf ve videoları cd ye atip verdiler

elvinimmm peritanolog tercihim radyoloklar cok yaniltabiliyor burdada cok okudum tessekkur ederim 🥰

Mugeliya İnternetten Üsküdar hospitaltürk diye aratın iletişim numarasına ulaşıp bilgi alın gayet uygun bir fiyat söylemişlerdi ve radyolog kadın. Benim gibi kadın erkek diye ayırt ediyorsanız 🤷🏻‍♀️😅

Mugeliya ben yorum yaptıktan sonra gördüm radyolog istememişsiniz🤗

Ben 2018 de medistate Hastanesi’nde Ahmet beye yaptırmıştım çok memnun kalmıştım. Şimdi yine hamileyim bu bebeğimde Bağdat caddesinde fetüs klinikte Mehmet beye yaptırdım , hangisi daha iyi derseniz bence Ahmet bey daha iyi , Mehmet bey çok konuşuyor mesela tlfonu çalıyor açıyor konuşuyor felan ama sevecen bir doktor kendisi Zeynep Kamil hastanesi in perinatoloji bölümünü kurmuş Ahmet bey onun ogrencisiymis , ama dediğim gibi Ahmet beyden daha memnun kalmanın sebebi daha disiplinli , kesinlikle muayene esnasında konuşmuyor Hiç bir şeyi kaçırmamak adına muayene sonu herşeyi detaylı anlatıyor benim tecrübelerim bukadar ama arada ciddi fiyat farkı var bu yeni zamlarda ne kadar.oldu bilmiyorum ama en son medistate Hastanesi’nde 1950 fiyat vermişlerdi bende o yüzden fetüs klinikte yaptırmıştım orası nakit ödemede 900 TL ye yapmıştı

Aynur52 ben memnun kaldim 45 dk sürdü tum renkli video ve fotograflari CD ye atti herseyide anlatti

Mugeliya Esenler medipol hastanesi doç dr Erol arslan perinatolog kendisi. Çok çok iyidir hocam. Kendisiyle ikili test sırasında tanıştık ama gördüğüm en ilgili doktor olabilir mutlaka tavsiye ederim ücret 1850 tl ama bence kesinlikle değer

Tugbayildiz21

Tugbayildiz21 bu yoruma imzamı atarım :) erol hocam çok başka. Benim 2. Gebeliğim malesef ilki ölü doğum ile sonuçlandı. Canım hocam o kadar destek oldu ki.. param olmasa bile gideceğim biriktirip giderim o derece.. ❤️❤️