Busragy Hanfnr_1 bende orkun beye yaptırdım cok güzel inceliyor zaten şehirdeki tek perinatolog benim kendi doktorum da ayrıntılı yapmasına rağmen ünv orkun beye de mutlaka gitmem gerektiğini söylemişti
busraydnc Hanfnr_1 kendi doktorumda yaptı Ertan Adalı ama üniversiteye de yönlendirdi Orkun bey e gittim tavsiye ederim çok memnun kaldım ☺️
Cnsktluyldz Üniversitede orkun çetin var harika bir doktordur kendileri :) Erol Gökgür de özel kliniği olan bir doktor yapıyor diye biliyorum ama yine de arayp sorun derim
busraydnc Sultangonull Balıkesir üniversitesinin sayfasına girin orda online randevu var öğretim üyesi olarak seçin size yönlendiriyor uygun zamana bulabilmişsiniz bilmem yoğun oluyorlar baya
goncacan Sultangonull ucretli muayene ardindan kadin dogum deyip daha sonra seciceksiniz perinatoloji kismindan randevu acilmjyor.
Sultangonull goncacan devlet hastanesindeki doktoruma perinatoloji muayenesi olucam dedim yeşil alanı açtı sistemden o şekilde randevu aldım. Orkun Çetin e aldım randevu almak için ayrıyeten ücret ödemeye gerek yokmuş