Burcuburcucu Böyle bir rahatsızlığın teşhisi kondu başlangıcı dendi tiroid ilacı içiyorum değerlerim normal seviye de gebe kalmak istiyorum. Acaba hasimato gebeliğe engel mi ? Birde bu ay klomen e başlattı Dr um
Ybvvv Burcuburcucu bana da 1 ay önce konuldu teşhis ilacı kullanıyorum hemen düştü tiroid. İlacı kullanıp değeri kontrol altında tutarsanız gebeliğe engel değil tabiki. Bende çok gerilim günlerce araştırmıştım içinizi ferah tutun geçmiş olsun 🌿
Efnanefnan Burcuburcucu engel değil benim iki ablamda ve bende hiotroidiz ilacını düzenli ve dengeli kullandığında hoc bişey olmaz takipli olman lazım dahiliyeye
yaseminaltintas Burcuburcucu Bana da doktor hasimato dedi ilacsiz gebe kalamazsın dedi kaldim suanki doktorum da ilac vermedi
fatos5306 Ben haşimato olduğumu öğrendim tiroid ilacı kullanmaya başladım ve 2 ay sonra gebe kaldım şimdi 4 aylık hamileyim İlacını düzenli kullanırsan merak etme asla engel değil
gulsumd1 Burcuburcucu ben haşimatoyum yıllardır ve gebeyim şuan ilacı düzgün kullanırsan sıkıntı olacağını sanmıyorum takdir Allah’tan 🤗
gunel91 Burcuburcucu ben 2018-yildan beri var bu teşis hasimota xroniki trioit hastaligidi. Ikiz gebelik 36.haftadayim. her ay endekrolog yaninda oluyorum ilaclarimi kontrol ediyor kan deyerlerime gore hamilelikde ilacin dozun kaldirdig bebeklere zarar olmasin diye
gunisigim_ 1 buçuk yıl önce teşhis koyuldu bana. Glüteni, şekeri ve paketli yiyecekleri bırakırsanız ilac kullanmadan hasimato antikorunuz düşer, Benim öyle oldu, ve su an hamileyim
Burcuburcucu gunisigim_ peki bir buçuk yıl denediniz mi yoksa hemen denediğiniz de gebe kalabildiniz mi acaba
29mn 10 yildir hasimato hastasiyim hormonlarim normla oldugundan hic ilac baslanmadi 30 yasindayim 40. Haftamdayim su an 16 ay sonra hamile kaldim herhangi bir yardimci yontem kullanmadan. Hasimato gebelige engel degildir. Gebelikte tsh bi miktar yukselince ilaca basladik dogumdan sonra birakicaz