Merveneg kahvesever__ benim amh değerm düşük çıktı. Hamile kalmasam tüp bebek yaptıracaktım. O yüzden beslenmeme bi kaç ay dikkat etmiştim. Köy yumurtası ve tavuğu tüketiyordum. Doktor hormonlu gidalar zararlı ve doğurganlığı direk etkiliyor demişti.
Edafmo Merveneg haftada en az 2 yiyorum. Çorbası, kızartması, fırınlaması, yemeği, haşlaması her türlüsü. Yenmez miymiş anlamadım 😳
Merveneg Edafmo aşırı hormonlu ve sağlıksızmış. İnternette biraz araştırdım. Çocuklarına hiç tavuk yedirmemiş aileler var. Köy tavuğu bulabiliyorsanız tüketin.
cannkmrc Merveneg Tavuk ve etten çok tiksindim kıymadan bile içim bı tuhaf oluyor kokusu dahi halsiz yapıyor o yüzden istesem de yiyemiyorum
cannkmrc Merveneg 34. Haftaya giricem hâlâ yiyemiyorum 3 aydan sonra geçer dediler ama geçmedi gerçi ilk aylarda sadece çubuk kraker yiyebiliyordum şimdi de tavukla et hariç herşeyi gözüm kapalı götürüyorum 😂
Asli123s Merveneg et ve tavuktan tiksintim devam ediyor sadece dışarıda ızgara kirmizi et yiyebiliyorum
Buseufuk1531 Merveneg valla canım 36+2deyim günün son maçı 🤣bu saatten sonra da bırsey olacagını düşünmüyorum
tugbacns Merveneg yediğimiz hiçbir şeyin doğal ve katkısız olduğuna zaten inanmıyorum. Ama bu insanlar hamileliğinde ne yesin biri çıkıyor onu yeme diğeri çıkıyor bunu yeme. Bu kadar abartmasak mı acaba zaten her gün yemiyoruz. Ben hiçbir şeyden tiksinmedim gayette tavuk da yedim et de yedim kıyma da yedim. Canım çektiğinde abur cubur tarzı paketli gıda da yedim. Bu bebekler bizim karnımızdan çıktığında hiçbirini pirüpak bir dünya beklemiyor maalesef. Şahsen ben kendimi bu denli kısıtlayamam elimden geldiğince yumurtayı peyniri vs organik tercih etmeye çalıştım ama gidip de metropolün ortasında köy tavuğu bulamam. Tabi ki fikrinize saygım var siz tüketmiyorsanız ama burda yazılan yeme içme konularının hamileleri ekstra strese soktuğunu düşünüyorum.
Merveneg tugbacns Strese sokmak değildi niyetim. Ben hamileliğim boyunca yedim ve araştırdığıma göre tüketmeyen baya kişi varmış. Arkadaşımında dikkat ettiğini öğrenince buradan da gerçekten dikkat eden var mı diye sormak istedim ya da bilmeden tüketen kadınlarda bilinçlenmiş oldu. Umarım herkes sağlıkla kucağına alır
Kayra07 tugbacns kesinlikle katılıyorum Ben hamileliğimin ilk haftaların da bu tarz yiyecekle ilgili yazıları okuduğumda ve yemişsem o yiyeceği aşırı kafaya takıyordum acaba bir şey olmuş mudur diye hemen bir sürü siteleri araştırıyordum. Kendim gıdacı olmama rağmen bu tarz yazıları görünce strese giriyordum haftalar ilerledikçe takmamaya başladım bu yiyecekle ilgili yazılanları ama bunları okuyup yiyipte kafasına takan hamileler olabilir.