Ruken_07akkus Kizlar pzt gidcem doktora 11 haftalık olucam Ozaman cinsiyet belli olurmu bide araştırmaya gidcem tahminde bulunurlarmi
Mom_merve123 Ruken_07akkus devlet hastanelerinde 14-16. Haftaya kadar tahminde bulunmuyorlar maalesef
2prensesannes Ebrarliva şimdi her çocuk bir olmyyo canm bacak aciksa pozisyon uygunsa doktor soyluyo bizim pozisyonlar uygun dgl kapali😂
Ruken_07akkus Mom_merve123 özel olsa bence tahminde bulnurlar hep videolarda görüyor 10 haftada bile tahmin yapiyorlarmis
2prensesannes binnur64 cikolatadada acmadi ki bırakın cikolatayi doktor merdiven in cik tatlı ye gel yarim saat sonra dedi yaptık gittik banamisin demedi doktor çok inatci sıkı sıkı kapatiyo dedi
H_a03 Ruken_07akkus ben ilk bebeğim de devlete gidiyordum 11 haftada doktor ben sormadan kıza benziyor ama net diyemem dedi sonra detaylı da özele gittim kız dedi orda da bnde yarın 12 hafta olucam yine devlete gidiyorum tahminde bulunur mu bilmiyorum doktorla alakalı bnce iyiyse belki söyler
bbyyzl 11+5 günlükken doktor erkeğe benzetti pipi olabilir dedi ama net konuşmadı, daha öğrenmedim merakla bekliyorum.
binnur64 2prensesannes nazlı o zaman sizinki ben küçük bi parça çikolata yiyip gitmiştim takla atıyodu ultrasonda 😂