Karaman70 Kızlar 40+1 oldum. Hiç sancım ve açılmam yok. Doktor cuma günü yatış verecek. Sezeryan dönmesinden korkuyorum.
Bortubocek Karaman70 8 saat verildi..4 cm aciklik anca oldu..dayanamadim bebekte kalbi zayifladi sezeryana donduk
iremkarademiir Karaman70 canım bende 41+0 da aldım. 12 de takıldı öğlen akşam 5 e kadar bişey hissetmedim nst de vardı sancı bende yoktu sonra suyum geldi sancım başladı ve akşam 22.20 de doğurdum yani toplam beş buçuk saat sancı çektim
Denizalkan Karaman70 aynı hafta aynı gündeyiz. Doktorum cuma suni sancıyla başlatacak bakalm nasıl olacak. İlk dogumum da 0 sancı 0 acilmayla suni sancıyla olmuştu 🙂 sağ salim kavusursunz inşallah
1000watt Suni sancı öyle bir şey ki kimisinde iyi etki ediyor doğum hızla ilerliyor kimisinde de zerre etkisi olmuyor sezaryenle sonuçlanıyor onca çekilen ağrı sancı da cabası
Karaman70 1000watt İnşallah etki eder bebeğin suyunda azalma olduğu için doktor fazla beklemek istemiyor. 😔
Kukulikukuli12 Karaman70 19 saat suni sancı da gram bişey olmadı vücudumda. Sancı acılma agrı acı hiiiiiiç bişey öyle yattım 😆 19.saat yarım su bardağı suyum geldi 4 cm acıklık ve sancılar başladı 3 saat de 2. Ikınmada dogurdum 🤭