Vahide_cebi Kızlar 25 haftalık gebeyım çok kıloda almadım 63 kıloyum ama aşırı 3-4 gündür nefesım kesılıyor ıkı lokma yesem dünya yemısım gıbı şişkinlik hissediyorum bu sorunu yaşayan var mı ????
freuze Vahide_cebi Bebek diyaframa baskı yapıyor ve nefes darlığı oluyor. Ben de 34+2 yim. 30 dan sonra nefes darlığı başladı. Gündüz pek olmuyor ama gece yatınca baya zorluyor. Sürekli kalkıp derin derin nefesler alıyorum 🤦♂️
zeynepnur38 Bende bugün acillik oldum nefes darlığından röntgen çek dediler çektirmedim ağlamaktan harap oldum. Nabzım artıyor ve gribim 26+5 bebek ters ve iri 😶
Vahide_cebi zeynepnur38 acaba bebek ters olduğu ıcın mı nefes darlığı yapıyor gerçekten aşırı sınır bozucu bir durum bır bardak su ıcınce bıle nefesım kesılıyor ya
zeynepnur38 Vahide_cebi olabilir kafası tak kalbimin orda ve çok hareketli yani kelimelerle ifade edemiyorum artık.
Vahide_cebi zeynepnur38 benımde aşırı hareketli ayrıntılı ultrason da doktor ters demıstı bebek zaten demekkı ondan boyleyız 🥹
zeynepnur38 Vahide_cebi olabilir birde domuz giribi salgını varmış yakalandım hepsi birleşince felaket durumdayım. Covidden daha kötü cidden korunun maskeyle Allah kimseye vermesin