Fifiisma Merhaba anneler. Şu an 5-ci haftadayım ve influenzaya yakalandım. Doktor augmentin antibiotik yazdı. Hem influenza, hem antibiotiğin bebeğe etkisinden korkuyorum☹️☹️ acaba gidip bebeği aldırsam mı, ilerki haftalarda sorun olursa, aldırmak daha zor. Ne yapacağımı bilmiyorum☹️☹️
zeynozey Fifiisma 😳😳😳😳 Nasıl aldırmayı düşünebiliyosunux hakikaten hayret ediyorum ya. Sanki siz yarattınız canını almak sizin göreviniz gibi…
Tiiffany Fifiisma merhaba geçmiş olsun eger kendinizi çok kötü hissetmiyorsanız ilaçlari kullanmayin derim. Geçenlerde 19 aylık oglumda yakalandı ilaç yazdı ama kullanmadık sadece ateş düşürücü kullanmıstım oda cok yükseldiği ve bebek oldugu için. Zencefil zerdeçal ihlamur cayı yapın kendinize. Öksürük var mı?
kubraselcuk Fifiisma o antibiyotik gebelerin kullanabildiği bir antibiyotik zaten öyle olmasa doktor yazmazdi yani nasıl böyle düşüncelere girebiliyorsunuz aklım almıyor
Nanant Fifiisma ben de olmustum erken haftalarda. Ama doktorun size yazdigi agir bir antibiyotik. Bana largopen antibiyotik yazmisti kullandim hic sorun olmadi. Istersenizz doktorunuza sorun bu antibiyotigi de
Fifiisma Tabiki aldırmak istemiyorum, o yüzden üzülüyorum. Kaç gündür her yerde araştırıyorum, o kadar kötü şeyler yazanlar var ki, korkuyorum bebeğimde sorun olur diye
Fifiisma Çok fena boğazım yanıyor. Kaç gündür doğal yollarlar iyileşmeye çalışıyorum amma daha da kötüleştim.
Fifiisma zeynepnur38 Ulkgvn Ulkgvn bende boöaz yanması, kulak batması, ses kısıklığı var, kaç gündür bir şey yapmıyordum doğal çözümler istisma, amma düzelmedim.
Ulkgvn Çok geçmiş olsun ben ilk aylarımda çok hastalanmıştım banada antibiyotik verdiler ama içmedim bebeğe bişey olur diye bir kere vitamin ve parolu serum olarak yedim o iyi gelmişti vitamin bol bol alıp dinlenirsen iyileşmen daha kısa sürer
Nanant Fifiisma 12-14 hafta arasiydi sanirim. Allah korusun icmezseniz iltihap olursa daha buyuk zarar. Doktorum oyle soylemisti
zeynepnur38 Fifiisma ben 26+6 oldum bugün hastaneyee gittim nefes darlığından ağır gribim doktor röntgen bile önerdi tabi çektirmedim
Ulkgvn Fifiisma Fifiisma bendede söylediklerinizden vardı serumla düzeldim serum isteyin doktordan bence okadar bebek hasretiyle yanan insanlar varki onlar bize bi hediye birazdaha gayretli olmanız gerek
Yk6321 Fifiisma pardon ama çokk normalmiş gibi öyle bişey yazmışsınız ki akıl erdirilmiyo. Ölümcül bir hastalık mı Allah korusun öyle bisey diyorsunuz sizin icin nekadar normal bişey bu kusura bakma tepkim biraz yüksek gelir belki sana ama çok zihniyetsizce bişey bu. o cana kiymak kimsenin haddi değil .kullanmayı ver olur biter doktor önerdiği bişey niye zararlı olsun hem
Royane Merhaba bende 17 haftalik o qripden tutdum 10gunu gecdi iyilesmedim cok kotu hic bi sey yardim etmedi ne zencefil bal limon .son an bu gun can doktoruna gitdim iyne yazdi bitkisel bebeye hic bi zarari olmayan azeriyim ben size tavsiye ede bileceyim sizdede bulunan ud hindi yagi gunde 3 kere her buruna 3 damci aci bis sey 5dakika yakiyo sonra gecir bu gun bi kere yapdim iyi geldi