nurellaa212 RukiyeC oluyor canım çok normal başlarda bende de vardı sürekli acı bir tat gelsin diye hep birşeyler yiyordum ama 20. Haftaya kadar hiç geçmedi belki daha da uzundur pek kesin zamanı bilmiyorum ama şu anda 39 haftalığız öyle bi sorun kalmadı
Kardelenkardi RukiyeC ayy aynısı bende de var doktor 12. Haftadan sonra geçer dedi ama 14. Haftaya geldim hala aynı sanki böyle toprak ve demir yemiş gibi çamur gibi çok kötü inşallah geçer ya
Bal_1604 RukiyeC gerçekten çok zor keşke bı çaresi olsaydı sürekli biseyler yiyorum ağzımın tadı değişsin diye yoksa dayanamıyorum beta düştükçe geçiyormuş sanırım inşallah biran önce geçer
Pinkgold RukiyeC 28+7 hala tadı değişmedi bazen acımsı bazende ekşimsi bi tat artık dişlerimi fırçalamaktan mahvoldum 😂 kokuyor mu diye öyle düşüncelere girdim tuzlu gargara yapıyorum biraz faydasını gördüm gibi 😬
RukiyeC Pinkgold insanın hayatını çok etkiliyor çevreme soruyorum herkes şaşırıyor ne alaka diye , kendime artık psikolojik sanırım demeye başlamıştım. İçim rahatladı delirmemişim 😌