Mustafayigitvebeytugannesi Selam arkadaşlar aşırı mide yanmam var bu şurubu kullanabilir miyim kullanan var mı. Ben diğer rengini kullanıyordum eczacı eşime bunu vermiş. 26 haftalığım.
Sedavedoga Mustafayigitvebeytugannesi Haftalığım doktorum bana bunu yazdı sabah öğle akşam yemekten 1 saat sonra 2 kapak içebilirsin canım
_almirasmom Mustafayigitvebeytugannesi gavıscona zam geldı ıcın bunu aldım bende ama bunun tadı hıc guzel deıl alısamadım :( gavıscon daha etkılı
Yagmurrr98 Mustafayigitvebeytugannesi Bende kullanıyorum bunu bana baya iyi geliyor gece yatmadan içiyorum iki ölçek gün içinde kullanmıyorum.
yesillimonn Mustafayigitvebeytugannesi Kullananilirsin cnm doktorum bunu vermisti kaç şişe kullandim bilmiyorum hala da evde bulunduruyorum ne olur ne olmaz diye.
Mustafayigitvebeytugannesi Sedavedoga çok teşekkür ederim doktoruma hiç demedim mide yanmam olduğunu saten bugün başladı diğer iki gebelikte diğer rengini kullanmıştım bunda tereddüt ettim. 🌺
Sedavedoga Mustafayigitvebeytugannesi Benimde zaten midem hep sıkıntılıydı çiğneme tableti alıyordum yeterl değil diyince bunu verdi
Mustafayigitvebeytugannesi Sedavedoga _almirasmom Yagmurrr98 yesillimonn Ozlem77 gulsumd1 hepinize çok teşekkür ediyorum cevapladiginiz için. Ben diğer iki gebelikte bunun diğer bir rengi var onu kullanmıştım üzerinden 14 ay geçince unutmadım hangi şurup olduğunu ve eşimi eczaneye ondan alması için gönderdim ama eczacı bunu vermiş bende şüpheye düşmüştüm içimi rahatlattıniz yoksa yarına kdar nasıl dayanabilirdim doktora sormak için 😊 çok sağolun Allah sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah bebislerinizi 🤲❤️🥰
Ozlem77 Mustafayigitvebeytugannesi bana da doktorum bunu verdi kullanınca çok iyi geliyor bide mide yanman olunca uzanınca yüksek yastık kullan çok çok iyi geli ilaçtan daha iyi etkisi
gulsumd1 Mustafayigitvebeytugannesi ben 17 haftalığım ilk haftadan Bu yana midem yanıyor bu kullanılıyor evet bunu da kullandım ama gaviscon en iyisi
Nhlhmz11 Mustafayigitvebeytugannesi kullanabilirsin bana doktor vermişti ama hafif kaldı bana , gaviscon aldım yerine daha etkili oldu.