yasos Adetim hiç gecikmezdi henüz hiç bir belirtim olmadı ama çok ümitliydim 🥹 Kaset test yaptım ama negatif. Yarın doktora gideceğim normal bir kontrol için hem kanda baktıracağım. Acaba testte çıkmamış olabilir mi.
Arslannesi yasos ebrarmom08 Benim de bat 23 üydü hala olmadım test yapıyorum çıkmıyor gelişme olursa haber verin sizde olur mu ? 😊💐
Aysegulozenc yasos benim bat 23 ocaktı dün akşam test yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim beta hcg 164.93 çıktı bakalım inşallah düzenli artar
yasos Sevgi56 sabah doktora gideceğim kanda daha net olur bekleyeyim dedim yarına ama ümitlenmekte istemiyorum
ebrarmom08 yasos ben 3 4 ay içinde 2 sefer düşük yaptım adet düzenim bozuldu resmen geçen ayda 2 gün gecikmişti. Hiç hamile olduğunu düşünmüyorum o yüzden 🫣
yasos ebrarmom08 ondan kaynaklı da olabilir o zaman sizin bir kaç gün daha beklemenizde fayda var rabbim gönlünüze göre versin inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik 🙏🏻
Gul12345 Arslannesi benmde 22 çıkmıyor benmde kan hemen vermek istemiyorm pazartesiyi beklemek istiyorm ama sıkıldım test yapmaktan da
ebrarmom08 Arslannesi ederim canım adet ağrımda yok işin tuaf tarafı hala gelen gidende yok beklemedeyiz 😄
Arslannesi Gul12345 ayy sende mi canı inşaALLAH gönlümüze göre güzel haberler alırız Bende sıkıldım test yapmaktan pazartesiye kadar olmazsam doktoruma gidecegim bende 😊 sende bir gelişme olursa yaz olur mu ? Belirtin var mi peki bende göğüs hassasiyeti ishal karin ağrısı var ama bilmiyorum ☺💐
Gul12345 Arslannesi hayirlisi ins benm de hassasiyet var ama çok geciktim nedense yumurtlamama göre yarın olmam gerektiğini dusunuyorm
Arslannesi Gul12345 anladım canım bende akıntıya göre olmuş olmam gerekiyordu ama hala olamadım bekliyorum bakalım hayırlısı
Arslannesi ebrarmom08 aynen benim de doktoruma yazdim kontrol edelim gel dedi pazartesi gidicem bakalim o güne kadar olmazsam☺