Suheda_4406resul Kızlar bugün doktorum bu ilacı yazdı iki kutu aldım şimdi ilacı icecektim fakat pilastik kapsülün içerisinde eşimle internetten baktık bir türlü bulamadık nasıl icilecegini içerisinde tohum gibi şeyler var acaba plastik kapsullemi tutuluyor yoksa Siyami karistiriliyor
[silindi] Suheda_4406resul sabahları kahvaltıdan 1 saat önce aç karnına içiliyor yalnız kan değil demir ilacı o
ornkav Direkt kapsülle yutuyorsun zaten o kapsül midede eriyor🙃 ama kapsülle yutamazsan kapsülün içindekileri kaşığa dökerekte içebilirsin öyle denmişti bana
Ozlem77 _almirasmom birşey soracağım doktorum vegaferon yazdı birde gyno ferro ilacım vardı onu da kullan dedi vegaferon da demir eksikliği ilacı ikisini bir arada kullanmam ne kadar doğru ama gyno ferro da vitaminler var
_almirasmom Ozlem77 demırı aksam al dıerını gunduz ıkısını aynı vakıtte alırsan demır zehırlenmesı yasarsın canım bende kan ılacını sabah demır ılacını aksam alıyorum
Blueangel5 Ozlem77 vegaferon ile gyno Ferrari sanol ikisi de demir hapı niye ikisine birden kullanıyorsun.
Blueangel5 Suheda_4406resul kapsülleri yutacaksin. Benilac yutamadigim için kapsülü açıp içindeki küçük tanecikleri yutuyordum. Ama tadı çok kötü.
MELTEMSU Bende kullanıyorum bulantı ve kabızlık yapıyor ve içerken çok pis kokuyor yeni başladım 1 hafta oldu kontrole gittimdr değiştirmeyi onericem aç karnına içiyorum ben sabahlari