Sumeyyaaaa Banada boş gebelik olabilir dedi doktor geçen hafta kürtaj dediler anlayan varsa ultrason dan bakarmısınız ! [https://mutluresim.com/images/2023/01/25/47aXd.jpg]
Nur1211 Sersev bazen normal ultrasonda gözükmeyebiliyor alttan muayene de kesin sonuç çıkar. Eğer boşsa alınması gerekir çünkü kese hamile hibi her ay büyümeye devam ediyormuş. Yoksa hiç üzülmeyin nasipte ne varsa.. inşallah güzel haberler alırsın
Sumeyyaaaa Arkadaşlar anlayan varsa ultrason dan bakarmısınız boş gebelik olabilir dedi Lee banada 
Sevil46 Sumeyyaaaa ben atamadım resmi ama seninkinde ortasinda bir halka var sanki var pekte anlamada bende hiç öyle bisey yok nasıl atılır resim bilmiyorumda
Sersev EcemUgur01 maşallah Rabbım size bağışlasın inşallah yok bende 9. Hafta ya kadar bekliycem mutlaka doktoru değiştim bugün kontrole gidicwm inşallah yapılmıştır digeri
Sersev EcemUgur01 zaten insan artık gebe kalınca bu korkular gitmiyo içinden bide doktor lar hemen olumsuza yoruyo ya iyice karamsarlasiyo icimiz
Sumeyyaaaa Sersev Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun benim ikinci gebeliğim ilki dış gebelik ti onun travmasını daha atlatamadım şuan bu olunca çok zor.
Sumeyyaaaa Sersev inşallah 🙏🏻 bu mübarek güzel gunde inşallah herkezin dileği duası kabul olur 🙏🏻 Regaip Kandilimiz mübarek olsun inşallah 🙏🏻🌸
Sumeyyaaaa Sersev boş gebelikte olsa normal gebelikte görülen bütün belirtiler boş gebelik tede görülüyor
Sersev Sumeyyaaaa sizinde kandiliniz mübarek olsun 🙏Rabbım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah