Yldrmi Ben 2 gundur hissediyordum pit pit oluyordu bugun hissedemiyorum sizce daha erken olduugu icin mi
27ozlem Yldrmi ben de 17+6 dayım birkaç gündür hissediyorum ama bugün hissetmedim belki de dikkat etmediğim içindir ama zaten düzensiz oluyormuş daha çok küçük olduğu için
Deletedmom_116 Yldrmi 14 den beri hissediyorum sıkı gündür disardanda hissediliyo pat pat vurduğu😂😂20 hafyaligiz
Yldrmi Alya09 ama bugun hic hissedemedim acaba normalmi Bilmiyorm cnku daha yeni yeni hissetmeye basladim
Alya09 Yldrmi normal daha küçük olduğu için dir ben 21 haftadayım çok hareket li hissetmediğüm zaman karnımla oynuyorum direk tepki veriyor 🥰
Pnr60 30 cu haftaya kadar düzensiz bende çok evham yaptım bir gün hareketli iki gün sakindi ama 30u geçtikden sonra asıl hareket ozaman başlıyor 🥰💙
gzl_2320 Yldrmi 17+3 de hissettim pıt pıt ertesi gün de hissetmiştim ama ondan sonra 1 gün hissedemedim sonrasında her gün devam çok şükür şuan 23+1 olduk 🙏
2prensesannesiiii Yldrmi 16+3 seyirme atma gibiydi kasıkta 17 de atma oldu 18 19 haftada karnımda oynayışlarını hissettim 20 21 22 haftalarda dışardan belli olacak kadar hareketleri elimizi koyunca da hissedebiliyoruz net şekilde 🥰🙏🏻