Tubaozcn Kızlar 17 haftalık hamileyim adet sancısına benzer ağrılarım var yardım lütfen çok korkuyorum 🙏🏻😢
BuseBasderici Tubaozcn canım adet zamanın olabilir mi? Çok rahatsız edecek bir derece de ise acile git bence.
MomBse Tubaozcn benim de o zamanlarda vardı olur demişti doktor her an sanki kan gelecek gibi hissediyordum hatta geçen haftalarda vardı canım ara ara halen de oluyor bebeğin içerde dönüp duruyor ondan oluyor normal dedi
BuroMert Tubaozcn korkma benimde öyleydi sanki adet olcak gibi oluyordu ama olmadı tabi şu an 33 haftalik olduk teyzesi 😊Allah kucağına almayi nasip etsin
Englishteacher Tubaozcn doktoruna söyle canım magnezyum verir benim de öyle oluyordu kasık sancısı çekiyordum 3 4 gündür magnezyum içiyorum baya hafifledi çok şükür
Melis_tugba Tubaozcn bende vardı canım ve asırı derece ama o bebek yerlestiği için rahim kasları geriliyor ondan dolayı bendede öyleydi korkma kişiden kişiye değişiyor bendede öyleydi
Ummsuheyb Bende arada yasıyordum ama geçiyordu, suanda 30. Haftadayım hala arada oluyor. Cok mu sık yasıyorsun sen
Tubaozcn BuroMert çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın🙏🏻😇 insallah bütün hamile annelerimiz sağlıklıca evlatlarını kucağına alır insallah bizde 🙏🏻😘😘
Mvisss9 Bende 17 yim başından beri adet ağrısı gibi ağırlarım oluyor özellikle adet tarihim yaklaşınca daha da artıyor doktora çok sordum ben bu konuyu normal karşılıyorlar tabi önce bi doktoruna sor baksın belki başka sebeptentir her insanın vücudu aynı değil sonuçta
Tubaozcn Mvisss9 evet canım inşallah korkmam gereken birşey yoktur randevu aldım yarın gidicem. Çok teşekkür ederim 🙏🏻😘
Melis_tugba Mvisss9 bana doktor magnezyum bide su içmemi önerdi ben su içmeyi cogaltınca agrılarım gercekten azaldı
Mvisss9 Melis_tugba günde 3 litre su içiyorum hatta bazen daha fazlasını elimden şişe bardak düşmez ama ona rağmen böyle
Melis_tugba Tubaozcn ben hatta hamileliğimde adet olucagım diye bekliyordum cok zorlu geçti benimki bol su iç doktor bana su iç demişti ve ondan sonra zaten agrılarım gecti rahat ol
Melis_tugba Mvisss9 hımm inş gecer kuzum bizde 26 hafta olduk cok sukur agrım yok bel agrım bide hareket etmıyo bazen pndan sikayetciyim bana doktor magnezyumda vermıstı ben kullanmadım magnezyum eksikliğinde de olabilir
Nazandeniz Mvisss9 bende çok su içerim yine de senin gb ağrım var. Bebişler sağlıklı olsun da gerisi sorun değil🤗🤗🤗