Nazlicangrhn-3009 https://mutluresim.com/images/2023/01/25/4xCw0.jpg! Kızlar açılıyor mu bilmiyorum ilk defa yüklemeye çalıştım da göğüs kısmının alt tarafında göğüs kafesinin orası böyle tavuk derisi gibi oldu neden olur nasıl geçer sizde olan var mi
Nazlicangrhn-3009 Elifdamlayildiz evde olduğum zamanlarda kullanmamaya çalışıyorum yada yarım atlet kullanıyorum ama bilemedim 😐☹️
Elifdamlayildiz Nazlicangrhn-3009 hamilelikten olmasın mı benimde göğüs aramda bı sürü küçük sivilceler falan çıkmış hatta sırtımda da farkettim
Nazlicangrhn-3009 hayalperest2310 lifliyorum falan çıkmıyor değişik bişey oldu kabarık gibi rengi değişmiş gibi
hayalperest2310 Nazlicangrhn-3009 benim boynumda böyle kararmış hormonlardan sanırım bende lifledim cıkmadı
hayalperest2310 Nazlicangrhn-3009 daha başımıza neler gelecek acaba 😂😂sadece çatlamadım o da yakında 😂😂
Nazlicangrhn-3009 hayalperest2310 bol bol su içiyorum bunu isteyerekte yapmıyorum sürekli içim yanıyor gibi oluyor kana kana su içiyorum bide arada kantoron yağı sürüyorum karnıma 34+2 olduk çok şükür şimdilik bişey yok ama son ana kadar ne olur bilemem 😂😂
hayalperest2310 Nazlicangrhn-3009 bende 32 haftalığım özel bir çaba sarfetmiyorum çatlamaya hazırım 😂😂sağlıkla gelsinler de vücudu sonra hallederim babasının parasıyla 😅😅